facebook
Du är här: >

Ikast Etikett och Disney i ett magiskt samarbete

Disneys magiska universum är välkänt och har älskats av små och stora i flera generationer.

Därför är vi på Ikast Etikett mycket stolta över att kunna presentera vårt nya samarbete med Disney. Det nya samarbetet innebär att du nu kan välja en lång rad av Disneys äventyrliga karaktärer på en stor del av våra klistermärken, tygklistermärken, strykmärken samt infoband.

 


Disney adressklistermärken är slitstarka och kan tvättas i tvättmaskin.

Disney tygklistermärken fås med både Frost, Cars, Disneys Prinsessor och många fler.
 

I första omgången har vi valt att erbjuda en god blandning av moderna och klassiska Disneyfigurer. Bland de klassiska figurerna finns Kalle Anka, Musse Pigg, Nalle Puh och Disneys prinsessor. Dessutom har vi givetvis också valt figurer från nya populära filmer som Frost, Bilar, Superhjältarna och Vaiana. I takt med att det kommer nya filmer eller krav på vissa karaktärer kan vi givetvis komplettera sortimentet. Finns det någon Disney-karaktär som du saknar? Du är varmt välkommen att berätta för oss.Du kan även få klistermärken med Disney för brevlådor.


Disney strykmärken är mycket hållbara och tål att tvättes i 60 grader.
 

Klistermärken för märkning

De nya designerna med Disney finns med ett brett sortiment av klistermärken, tygklistermärken och strykmärken. Klistermärken används normalt för märkning av kläder, leksaker, matkassar och elektronik. Alltså alla de saker som familjen tar med hemifrån och som man riskerar att förlägga och glömma. Men klistermärken används också till födelsedagar och andra fester där kunderna sätter de personliga klistermärkena på påsar.

Se hela sortimentet av Disneys märkprodukter och våra Disney-infoband.


Använd de stora Disney-klistermärkena för tydlig märkning.

Tillverka de runda Disney-klistermärkena för tydlig märkning.

Disney-infoband

Som en del av samarbetet lanserar vi även Disney-infoband. Infoband är perfekta när familjen ska ut och resa och du vill att dina barn och barnbarn ska vara trygga. Det enda du behöver göra är att skriva namn och telefonnummer på armbandet och sätta armbandet på barnet. Då vet du att ditt barn alltid kan hjälpas till rätta om ni skulle komma ifrån varandra. Infoband kan givetvis fås med Frost, Bilar, prinsessor och många andra fina Disney-figurer.

© 2019 Disney 
© 2019 Disney /Pixar 
© 2019 Winnie the Pooh