Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719155430 
0

Armband till barn

Det här skall inte handla om de armband som ditt barn gör själv på dagis eller i förskolan med pärlor eller små figurer på - men om de armband som kan rädda en obehaglig eller kanske till och med farlig situation. Specialframställda armband til barn och unga vuxna har många användningsområden från rent praktiska till lite mer akuta. Vi tillverkar armband som kan göra livet lättare och som kan göra det enklare för vuxna att hålla ordning på barn i grupp  - och mycket annat.

Se de följande valen

 •      Snabb återförening
 •      Håller i vatten
 •      Billigt och återanvändbart
 •      Leveranstid:
 
Pris: Frn kr. 49,00
 •      Garanterar snabb återförening
 •      Ger trygghet på semestern
 •      Skriv med en vanlig penna
 •      Ger trygghet och säkerhet
 •      Leveranstid:
 
Pris: Frn kr. 59,95
 •      För säkerhets skull.
 •      Utmärkt kvalitet.
 •      Håller hela semestern
 •      Om olyckan är framme
 •      Leveranstid:
 
Pris: Frn kr. 249,00

Armband som ger trygghet


I vår trygga del av världen tänker vi kanske inte på att barn kan försvinna eller komma vilse, och som tur är händer det inte ofta. Men om barnet befinner sig i en ny miljö eller i okända omgivningar kan det hända att ett mindre barn inte ser att mamma eller pappa eller resten av familjen går in i en butik i ett köpcentrum eftersom barnet står och tittar in i ett skyltfönster. Barnet tittar sig omkring och kan inte se resten av familjen, börjar gå åt det håll man kom ifrån - och är nu skild från resten av familjen. Här kan ett armband med barnets namn och ett telefonnummer vara en ovärderlig hjälp till att hjälpa barnet och resten av familjen att hitta varandra igen.

Armband till att organisera och förenkla

Armband till barn kan fungera som en enkel indikation på var man hör till. Låt oss säga att du arrangerar en helg för regionens scouter. Under fredagseftermiddagen släpper föräldrar av sina barn och på kvällen har kanske 100 unga samlats på platsen. Du vill organisera dom i olika grupper: några skall samla ved i skogen, andra skall hämta vatten i dunkar från brunnen, några skall göra 100 påsar med proviant till helgens utflykter. Barnen känner inte varandra så bra ännu - så här kan det vara smart att vedgruppen får bruna, vattengruppen får blå och proviantgruppen får gröna armband - kanske med gruppens namn på: vargarna, ugglorna, rävarna, ekorrarna...Personliga armband - se exempel här

Armband skapar sammanhållning i gruppen

Armband till barn och unga vuxna fyller också en social funktion. Låt oss säga att du ger specialframställda armband till de ungdomar som daltar i ett speciellt event som en koncert, en häftig klubkväll på fritidsgården, en festival eller mässa. Många kommer låta armbandet sitta kvar en bra tag efter händelsen för att markera "jag var där" och armbandet kommer fungera som en social markör på skolan eller ute på stan. "Jasså du var också på den där grymma koncerten förra månaden". 

Armband kan rädda liv i extrema situationer

Nu skall vi inte måla fan på väggen, men det kan finnas situationer där lätttillgängliga informationer om ditt barns hälsa kan vara avgörande. Även om ditt barn är förståndigt och sköter din diabetes kan det komma situationer där barnet har glömt sin medicin eller glömmer bort att äta. En insulinchock kan leda till medvetslöshet och kräver förstahjälp från en person i närheten - om det finns ett armband där det står "Jag har diabetes. Om jag svimmar - googla insulinchock". Den här slags information kan gälla för unga med neurologiska symptom, hjärtproblem eller psykologiska problemställningar som panikanfall. Om det finns information på ett armband som lätt kan läsas i skolan, på fritidsgården eller i bussen på väg hem från skolan minskar risken och du som förälder kan känna dig tryggare. Här är våra ID-armband till barn med klicklås

Vad skall stå på ett barnarmband på semestern eller resan utomlands? Telefonnummer är smart!

Beroende på situationen och ändamålet kan man skriva lite olika saker på ett armband. På semestern utomlands eller hemma är det smart att skriva barnets namn och kanske ålder - och om man reser utomlands kanske också skriva på lokalspråket att Elin på 7 år pratar svenska och lite engelska. Och ett telefonnummer till pappa eller mamma inklusive lokalprefix: 0046 8 550 56554. 

Finns det armband till barn med GPS?

Ja! Det kanske känns gränsöverskridande att förse sitt barn med en gps-sändare men det kan finnas situationer där det kan kännas tryggt: på en stor festival eller marknadsplats, på skidsemestern eller om ni skall gå långt ut i vildmarken - eller om barnet skall följa med en grupp ut i naturen där det kanske inte finns så många vuxna med. Även en tuff och skogsvan tonåring kan komma vilse och om mobilen har gått sönder eller strömmen tagit slut kan du i alla se var ditt barn befinner sig. En livlina. Ett GPS-armband skall vara lite mer hållbart så det klarar hårdare tag. Våra armband för GPS är gjorda av ett elastiskt men hårdfört material som klarar alla slags väder och rejäla påfrestningar utan att gå sönder. Observera att vi bara säljer själva armbandet utan GPS-apparaten. Du kan se vårt GPS-armband här.

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2345 omdömen