Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719151103 
0

Paketinslagning och hängetiketter

Det råder ingen tvekan om att en vackert inslagen present eller produkt känns extra speciell. Här hjälper både presentsnören, logosnören och hängetiketter till att sätta kronan på verket, vilket skapar ett färdigt och fulländat uttryck.

Sätt hängetiketter med ditt varumärke på dina produkter innan försäljning.

Presentsnören och logosnören kan användas på flera olika sätt. Presentsnören används vanligtvis av privatpersoner som vill ge sina presenter ett personligt uttryck eller som en del av dekorationen för fester. Logosnören köps ofta av företag, som använder dem på företagsgåvor eller som en del av förpackningen.

 

 
 •      Snabb leverans och billigt
 •      Olika snygga personliga egenskaper
 •      Ger ett unikt uttryck
 
Pris: Från kr. 2.710,00
 •      Individuell och unik design
 •      Bra kvalitet
 •      Billigt
 •      Mycket mer elegant än vanligt presentsnöre
 
Pris: Från kr. 299,00
(5/5 - baserat på 2 recensioner)
 •      Från bara 500 st.
 •      Olika tjocklekar och färger
 •      Präglad i din form
 
Pris: Från kr. 1.900,00
(5/5 - baserat på 2 recensioner)
 •      Vackra hängtaggar med en hållbar look
 •      Gjord av FSC-godkänd återvunnen kartong
 •      För det hållbara märket
 
Pris: Från kr. 3.425,00
 •      Exklusivt dekorationsband
 •      På beställning
 •      Med ditt tryck
 •      Som dekoration eller pynt
 
Pris: Från kr. 4600,00
 •      Många färger
 •      Satinband eller ripsband
 •      Tryckt enligt dina specifikationer
 
Pris: Från kr. 2710,00

Paketinslagning och hängetiketter

Logosnören och hängetiketter ger dina produkter eller presenter ett vackert uttryck. Här nedan har vi samlat inspiration för hur du kan använda de olika produkterna. 

 

Hängetiketter

Med hängetiketter ger du dina kollektioner ett färdigt och professionellt uttryck. Hängetiketter används vanligtvis på kläder och andra textilier före försäljning - etiketten hängs vanligtvis inuti kläderna. Hängetiketten kan användas för att visa priset eller för att berätta om produktens eller varumärkets specifika egenskaper. Vi producerar dina hängetiketter efter din design och det finns flera olika alternativ för att ge dina hängetiketter ett speciellt uttryck - och om du bara vill ha vanliga så har vi dem också. Vi kan dessutom stansa dina hängetiketter i vilken form som helst, och du kan även välja transparenta etiketter. Se även våra hållbara hängetiketter.

Logosnören

Vill du ge bort fina företagsgåvor? Med logosnören kan du lätt marknadsföra ditt företag samtidigt som mottagaren känner att man tagit sig tid att göra gåvan speciell. Logosnöret kan också användas som dekoration eller till blomsterbuketter. Logosnören används också ofta på goodiebags för att knyta ihop påsen så att man inte ser vad som är inuti. 

Presentsnöre

Ett personligt presentsnöre är en hit, och inte bara för paketinslagning. Presentsnöret är inte bara superfint. Det kan dessutom användas till massor av olika saker. Här nedan har vi samlat inspiration för hur du kan använda ditt personliga snöre. 

 

Idéer för presentsnören

Personlig paketinslagning Ibland möts man ett presentbord där massor av presenter har samma sorts papper och samma krulliga snören, eftersom alla gäster har handlat i samma butikskedja. Vill du ge en gåva som skiljer sig från mängden och som blir ihågkommen som något helt speciellt? Då har vi samlat ihop några idéer för hur du kan ge en alldeles speciell gåva. Köp ett presentpapper som passar mottagaren eller som säger något om dig som givare. Fundera på om det ska vara enfärgat, mönstrat, humoristiskt eller grafiskt. Du kan även använda flera sorters presentpapper på samma paket. På många ställen kan du hitta fina askar i olika storlekar till ett rimligt pris. Knyt ett personligt snöre runt asken för att göra gåvan mer exklusiv. Det funkar även bra för ett platt kuvert med pengar i. 

Sätt årtal på julpyntet Ett presentsnöre med texten "Julen 2021" är perfekt att knyta runt adventskransen och sätta i de hemgjorda julpyntet. Då är det även lätt att komma ihåg vilket år det gjordes. Vill du komma ihåg vem av barnen som gjorde vilket pynt? Skriv då barnets namn + årtal. Då kan du fint minnas tillbaka när det hänger på julgranen flera år senare. Du kan även piffa upp billiga julkulor genom att byta ut kulans nylonsnöre till ett snöre med en egen text.  

Gula snören till påskägget Sätt ett vackert snöre runt de färdigmålade äggen när familjen blåser ägg till påsk. 

Bordsdekorationer för livets stora tillställningar Knyt ditt personliga snöre runt vaser, ljusstakar och blommor. Det ger ett fulländat uttryck och gästerna kan se att ingen detalj har glömts.

Snören runt godispåsar, rispåsar m.m. Knyt ett snöre med en egen text runt godispåsar, presentpåsar eller ris-/fågelfröpåsar. 

Inbjudningskort Presentsnöret kan användas på många sätt på dina inbjudningskort. Använd bandet för att få gästerna att knyta upp inbjudningskortet eller limma fast det som en vacker dekoration.

Remmar Använd presentsnöret som remmar på hemsydda grytlappar så att du lätt kan hänga upp dem. Då är det också alltid lätt att se vem som står bakom handarbetet. 

 

 

 

 

5/5 - baserat på 125 recensioner
Köp presentsnören, logosnören och hängetiketter
Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2345 omdömen