LEVERANS FAQ

HUR MYCKET KOSTAR FRAKT HOS IKAST ETIKETT?
Vi erbjuder fri frakt för alla beställningar över 179 kr. Du kan även välja olika typer av frakt mot en avgift. Om du handlar för mindre än 179 kr kostar frakten från 35 kr. 

VILKET FRAKTBOLAG ANVÄNDER NI?
Du kan välja mellan:

 • Postnord
 • UPS

Den största delen av våra order packas så de kan levereras som brev direkt till din brevlåda. 

VAD ÄR LEVERANSTIDEN?
Observera att produkter med egen design måste tillverkas först. Därför kan leveranstiden variera beroende på vad du har beställt. Du kan se den totala leveranstiden (inklusive tiden det tar att tillverka produkten) i beställningen under individuella produkter. Du kan även se den beräknade leveranstiden på din beställningsbekräftelse. Observera att vi alltid skickar hela beställningen samtidigt och därför beror leveranstiden på produkten som tar längst tid att tillverka.

Du kommer att få ett e-postmeddelande när din beställning är klar att skickas. Leveranstiden beror på det valda fraktombudet och kan variera från 1 till 6 arbetsdagar. Du kan se din förväntade leveranstid när du väljer frakt. 

Om du beställer produkter från sortimentet före klockan 14.00, skickas din beställning samma dag.

Vi skickar alltid ett e-postmeddelande när du beställer från oss. 

VAR ÄR MITT PAKET?

 • Leverans till din hemadress:
  Det är alltid bra att kolla brevlådan först. Om paketet inte är där, ring oss så hjälper vi dig att hitta paketet. Om paketet har kommit bort skickar vi såklart produkterna igen, kostnadsfritt. 
 • Leverans till företag:
  Ibland händer det att paket hamnar på villovägar i både små och stora företag, men de kommer ofta till rätta igen. Ibland kan de ha levererats till en kollega, så fråga gärna runt innan du ringer oss. Om ingen har sett till paketet, ring oss så hjälper vi dig att hitta det. Kom ihåg att alltid ange vem paketet ska levereras till när du beställer. Skriv även gärna ner avdelningen och den exakta adressen.
   
 • Leverans till paketskåp:
  Om din beställning skickas till ett paketskåp, får du en avisering från fraktombudet via e-post eller SMS när du kan hämta paketet.