Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1713444708 
0

Etikett med din egen text till brevlådan

 • Billigt
 • Valfri färg och typsnitt
 • Snabb leverans
Levererad till dig: 23-26 april
Leveranspris: Fri frakt över 249 kr, annars 45 kr

Stort klistermärke till brevlådan, soptunnan m.m.

Behöver du en hållbar och stark etikett med egen text till din brevlåda? Då är vår etikett för brevlådan ett bra alternativ, den tål både sol, snö och regn.

Du kan välja mellan många olika typsnitt och färger, så att klistermärket passar till just din brevlåda.

Om du vill designa din egen genomskinliga etikett till din brevlåda, kan du klicka på den här länken. Du kan även designa en reflekterande etikett till din brevlåda, så att brevbäraren lättare ser den under den mörkare tiden på året.

Hittade du inte vad du letar efter? Se den stora översikten för etiketter.

Vi erbjuder också

Klistermärken
Standard / rektangulär

Designa själv och se priser
Klistermärken fritt designade med din egen design
Designa själv och se priser
Skriv din text:
Välj typ:
Storlek max. 100x100mm:
x mm

Typ:

Välj antal:

Välj antal:

Storlek: 100 x 100 mm
Välj textfärg:
Välj figur:
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr. kr


Fakta om våra etikett för brevlåda

 • Plats för 6 textrader
 • Observera att klistermärken med transparent bakgrund endast kan tryckas med svart text - du kan inte ladda upp egen bild.
 • Tål vind och väder
 • Valfri färg
 • Kan användas precis där du vill ha det
 • Innehåller inget giftigt material
 • All text centreras
 • 100 x 100 mm


Hur ska en bra etikett till brevlådan se ut egentligen?


När brevbäraren eller budet från DHL eller en annan fraktfirma ska lämna ett brev eller paket hos dig är det smart och smidigt om det är lätt och tydligt att se vem eller vilka som bor i just det här huset.

Ett litet och otydligt märke, en fasttejpad post-it eller kanske bara en vanlig självhäftande och handskriven etikett som man normalt använder till syltburkar är svåra att läsa, ofta allt för små och efter några månader har skriften kanske suddats ut av regn och rusk.

En lite större och tydlig etikett på brevlådan minskar risken för att brev eller annan post hamnar fel och gör livet lättare både för dig och för dem som skall vara säkra på att de har levererat sakerna till rätt adress.

Se till att alla namn står på brevlådan - få alla namn i familjen med


En familj som består av kanske två vuxna och två barn kan nu för tiden ha en ganska imponerande samling av olika efternamn. Förr i tiden hette kanske hela familjen Jonsson men nu heter pappa Anders Lind Jonsson, mamma har behållit sitt flicknamn och heter Lagerkrantz Jonsson, det ena tonårsbarnet som mamma hade med in i familjen heter Lagerkrantz Widell (Widell efter pappan) och minsta tjejen har fått mellannamnet Lova före Jonsson.

Komplicerat? Ja kanske det men det så här kan det se ut i en ganska normal familj. För att göra det lättare för brevbäraren är det klokt att skriva ut alla namn i sin fulla längd och inte bara ha efternamnen med. Det kanske kommer ett brev till tonårsbarnet Maria Widell utan att Lagerkrantz skrevs ut och så kan det uppstå förvirring.

Använd tydlig och lättläst text och typsnitt på ditt brevlådemärke


Det kan se snyggt ut med snirkliga bokstäver, bokstäver i blomsterstil och kanske en skuggad kant på texten. Men lättläst är det inte - speciellt inte en mörk novembermorgon eller en sen kväll i februari. Det är inte ett måste att skriva med stora bokstäver men välj ett lättläst typsnitt, gärna i fet stil och låt det finnas lite mellanrum mellan namnen. Om du vill ha en symbol, logga eller figur på märket får den inte göra texten svår att läsa.

Ett snyggt märke på brevlådan eller paketpostlådan ser bra ut!


Handen på hjärtat - en brevlåda är inte normalt så kul att titta på. Men ett färgglatt eller bara snyggt designat klistermärke (eller brevlådeetikett) som några kallar det kan lyfta den mest trista gamla brevlåda till nya höjder - och kan fungera som ett statement: Här bor familjen Jonsson, två katter och en guldfisk. Här bor en familj som gillar att cykla. Här bor en regnbågsfamilj.

Har du både firma och bostad på samma adress?


Många småföretagare har sin firma på samma adress som bostaden. Så kan det vara smart att ha två separata brevlådor för att lättare kunna skilja på den post som alla kan se och den post som bara hör till firman. Om du sätter ett separat märke på lådan som tydligt markerar att här kommer post till Jonsson Elektronik med firmans logga på blir det lättare för brevbäraren eller budet att lägga rätt post i rätt låda.

Brevlådeskyltar


Ibland får vi förfrågningar om lite större skyltar till brevlådan. Vi kan göra brevlådeskyltar i upp till 29,5 centimeter i bredden och 21 centimeter i höjden. Det är en ganska stor skylt med massor av plats till namn, ett eventuellt firmanamn, en logga eller en symbol.


Hur gör man ett klistermärke till brevlådan? 5 enkla steg!


1. Skriv din text, bestäm storlek och antal etiketter. Om du beställer fler kan du också sätta ett märke på soptunnan, garaget, ytterdörren eller ute på sommarstugan.
2. Välj typsnitt, textfärg och en eventuell bakgrundsfärg.
3. Det kan vara upp till 6 rader text och ditt märke levereras i 10 x 10 cm
4. Vill du ha en figur, en bild eller din egen logga på? Använd en av våra förslag eller ladda upp din egen.
5. Beställ och luta dig tillbaka. Dina märken är på väg inom ett par dagar.


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
Maria, Skellefteå

Mycket fina klisterlappar med bra fästyta. Passar perfekt som märkning på vår postlåda!


 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2316 omdömen

5/5 1