facebook
Du är här: >

 

Namnlappar för kläder

Gör kläderna unika och personliga med namnlappar!

Händer det att ungarnas kläder försvinner på dagiset? I så fall har vi en lösning. Namnlappar! - se markandens största sortiment av namnlappar nedanför. Vi rekommenderar våra tygklistermärken för märkning av kläder.

Många kreativa själar använder våra namnband på deras egna kreationer, och gör dem ännu mer personliga.  

Om du inte hittar det du söker av namnlappar, kontakta oss så hittar vi en lösning tillsammans :-)
 

Se de följande valen

 

Namnlappar för kläder - för privat och professionellt bruk

Söker du namnlappar för kläder? Dem kan du hitta hos Ikast Etikett. För endast kr. 89 kan du få 30 st tygetiketter med eget namn på. På vår webbplats kan du själv designa dina namnlappar och ladda upp en egen bild på namnlappen. Vi gör namnlappar och namnband till kläder som kan användas av barn, föräldrar, företag samt stora och små organisationer. Vi har ett brett urval, eftersom vi vet att det inte finns ett enda produkt som är den optimalaste lösning för alla ändamål. Därför kan du välja mellan namnlappar som man klistrar på kläder eller namnlappar att stryka på kläder och namnband att sy fast på kläder.

Märkning för företag:

Det är viktigt för ett varumärke att branda sig själv och skilja sig ur mängden. Vi erbjuder därför specialtillverkade vävda etiketter, hängetiketter (hangtags), storleksmärken, tvättanvisningar och broderade märken (badges) i små och stora mängder.

Märkning av barnkläder

Går ditt barn på dagis eller förskola? Då är namnlappr en stor hjälp, för det kan vara utmanande att försöka hålla reda på barnens kläder i en hektisk vardag. Som far till två pojkar har Ulrik från Ikast Etikett emellanåt varit med om att en tröja eller jacka har försvunnit på dagis. Det är synd om barnen – speciellt om jackan försvinner en råkall höstdag. Och det är förargligt för både personal och föräldrar. Detta tråkiga vardagsbesvär gav Ulrik idén till olika typerna av märkning av kläder - namnlappar - som du kan se på vår webbplats. Vi hoppas att en synlig märkning med namnlappar av hög, tvättbar kvalitet ska ge både dagispersonalen och föräldrar en något mindre hektisk vardag. Inte bara situationen med hämta-lämna, utan även utflykter, besök på lekplatser osv.

Vi vet av erfarenhet att många ur dagispersonalen ofta ber föräldrar att skriva tydliga namn i sina barns skor eller kläder. Men några glömmer det ändå. Andra gånger försvinner namnetiketten vid tvätt eller slits helt enkelt bort. Vi önskar givetvis att såväl barnens plagg som namnlappen på plagget ska tåla användning. Därför är alla klädetiketter från Ikast Etikett fantastiskt slitstarka och har lång hållbarhet. Våra namnlappar är utan kemikalier och uppfyller leksakssäkerhetstandard EN 71-3 och är därmed godkända för närkontakt med hud.

Namnlappar för att klistra, stryka eller sy fast på kläder
Vill du ha strykfia, självhäftande namnlappar eller namnlappar att sy fast på plagget?  För märkning av barnkläder - och vuxenkläder - har vi olika alternativ för både dig som är ute efter den snabbaste och lättaste lösningen eller dig som tycker om att syssla och pyssla. Den bästa lösningen för just dig hittar du i vårt urval av namnlappar: tygklistermärken, strykmärken och/ eller vävda namnband. Tygklistermärken kan du trots namnet klistra på annat än kläder: matlåda, drickflaska eller leksaker till exempel, och ett tygklistermärke tål både tvättmaskin och diskmaskin. Våra strykmärken är helt unika och lätta att stryka. Våra namnband är mycket fint vävda och väldigt slitstarka.

 
5/5 - baserade på 123 recensioner
Namnlappar för kläder