Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721857190 
0

Festivalarmband med QR-kod eller streckkod

  • Unika streckkoder eller QR-koder
  • Löpnummer
  • Seriell numrering
Levererad till dig: 8-16 augusti
Få ett pris

Öka säkerheten med unika armband

Armband med streckkoder eller QR koder ökar säkerheten för både dig och dina gäster. Med unika streckkoder kan du skanna gästernas armband vid ingången. På så sätt ser du till att samma armband bara används en gång för att komma in på området.

Armband med QR codes och/eller löpnummer finns i olika kvaliteter. Till exempel kan du välja vävda festivalarmband eller digitalt tryckta festivalarmband med ett PVC-spänne med streckkoder på. Det går också att få streckkoderna tryckta eller vävda direkt på armbandet. Ett billigare alternativ är ett tyvekarmband, där streckkoden är tryckt direkt på armbandet.

Du kan så klart även få ett hållbart festivalarmband när du väljer ett armband med QR code eller streckkod. Vi har dessutom flera olika typer av entreband.
 
SKICKA EN FÖRFRÅGAN - få en icke-bindande offert inom 1-2 timmar under öppettiderna.
 
 
Enhetspris:
100 st.18,30 kr
500 st.12,30 kr
1000 st.7,80 kr
5000 st.5,20 kr

All information på ett ställe - armband med qr-kod gör det enkelt


QR-kodarmband kan ge dina gäster tillgång till en mängd information som du annars kanske skulle ha delat ut på papper. Det kan till exempel vara på mässor eller konferenser. När deltagaren anländer till mässan eller eventet får han eller hon ett armband med en QR-kod som besökaren fäster vid handleden. Nu kan han skanna QR-koden på armbandet. När han skannar QR-koden med sin smartphone kommer han till en webbplats. Här får han all information om mässan! Smart. Med hjälp av QR-koden på armbandet får han t.ex tillgång till ett uppdaterat program med tider, måltider, rumsnummer och talare. Men tänk på om dina gäster har tillgång till Wi-Fi. Det är inte alla som använder mobildata. Du kan också göra WiFi lättillgängligt med hjälp av QR-koden.

Festivalarmband med QR-kod


Festivalbesökarna har redan ett festivalarmband på sin handled. Genom att lägga till en QR-kod till festivalarmbandet kan du ge dina gäster en ännu bättre upplevelse. Du kan också öka dina möjligheter till ytterligare försäljning.

Du bestämmer vad QR-koden länkar till. QR-koden kan till exempel länka till en speciell webbplats för festivalbesökarna. Här kan de beställa mat och dryck, boka extra upplevelser, anmäla sig till aktiviteter och mycket mer. Eftersom besökarna alltid har QR-koden på sin handled behöver de inte komma ihåg en webbadress. Du kan också göra det möjligt att ladda ner en app via QR-koden på festivalarmbandet.

Samma QR-kod - dynamiskt innehållNär du beställer festivalarmband med QR-kod från Ikast Etikett behöver du inte ha innehållet klart. Vi kan skriva ut QR-koden, som du senare länkar till en webbplats för dina gäster. När festivalen är slut kan du ändra innehållet. Gästerna får en ny upplevelse om de skannar QR-koden när festivalen är slut. Ge dom till exempel möjlighet att köpa nästa års festivalarmband tidigare eller till rabatterat pris. Du kan också ha information om bortglömda föremål eller länk till ett fotogalleri. Du vet bäst vad som är relevant för dina besökare.

Information om våra armband med qr-kod eller streckkod


Du kan koppla flera olika funktioner till dina streckkoder och QR-koder. Du kan till exempel räkna hur många gäster som befinner sig i ett område om du också skannar gästens armband när de går ut för att hålla koll på antal av besökare på ett och samma ställe. Du kan koda streckkoden så att den innehåller ett antal drycker eller matvaror - kanske till dina VIP-gäster.

Hur gör man en QR-kod?


När du beställer ett armband med QR-kod från Ikast Etikett måste du skicka den eller de QR-koder som du vill ha tryckta på dina armband. Det finns många kostnadsfria verktyg på nätet där du bara anger din webbadress för att generera en QR-kod. Vissa webbplatser kräver att du betalar extra eller registrerar dig för att få tillgång till en utökad version där du kan utforma din egen QR-kod med logotyp, färger, extra texter med mera. Se alltid till att du laddar ner din unika QR-kod både som vektorfil och jpg, och det är också viktigt att du testar din kod innan du delar den. Prova olika QR-kodgeneratorer för att få bästa möjliga resultat. Tänk också på om du skapar en dynamisk eller statisk QR-kod. Den dynamiska koden kan du ändra kontinuerligt, medan den statiska koden inte kan ändras eller uppdateras när den väl har skapats.

Unika armband med QR-koder


När du gör en QR-kod kan den ha olika funktioner. Du kan till exempel välja att skicka dina kunder till en specifik webbadress. Men du har många andra alternativ. Du kan också skapa ett visitkort. När din kund eller affärspartner skannar QR-koden är det enkelt för dem att lägga till din kontaktinformation direkt i sin telefonbok på sin smartphone. Med QR-koden kan du också dela länkar till din app, restaurantmeny, visa ett bildgalleri, ansluta till wi-fi och mycket annat.

Du kan också skapa på varandra följande QR-koder eller streckkoder, så att varje kod är unik. På så sätt kan du skanna gästernas QR-koder vid ingången eller i baren och se om de har VIP-status eller vad de har köpt. Om du är osäker på hur du ska gå tillväga för att få QR-koder eller streckkoder på dina festivalarmband, fråga oss så hittar vi tillsammans rätt lösning för ditt evenemang.

Vanliga frågor om QR-kodarmband

Hur läses QR-koden från ett armband?


Du kan köpa skannrar och handskannrar som kan läsa QR-koder. Men det är också lätt att förvandla en smartphone till en skanner.Många smarttelefoner kan känna igen en QR-kod bara genom att rikta kameran mot den. Sök efter QR där du laddar ner appar, så har du också många alternativ.

Hur använder man QR-koden?


Hur du använder QR-koden är naturligtvis upp till dig. Men du kan använda den på olika sätt. Du kan välja att ha unika/uppföljande QR-koder på armbanden. På så sätt kan du skanna QR-koden vid ankomsten. Du kan till exempel sätta en eller flera drycker på QR-koden, som kan skannas när du besöker baren.En annan lösning är att ha en QR-kod på varje armband. QR-koden kan länka till t.ex. menyn, priserna eller ge dina gäster annan information om dig. Du kanske också vill ge dina gäster möjlighet att anmäla sig till ett nyhetsbrev eller delta i en tävling.


Vilka möjligheter erbjuder QR-koder?


Med QR-koden kan du spåra dina kunders besök. Från det ögonblick de kommer in genom dörren och vid varje kontaktpunkt under besöket. Det kan till exempel vara på ett museum där besökarna kan göra olika saker på vägen. Du kan också sätta en QR-kod på armbandet som ger kunden tillgång till en unik webbplats med information om besöket, en audioguide, tävlingar, nyhetsbrev och mycket mer.

Företag, organisationer och liknande ska observera att ovanstående priser är exkl. moms.

Startkostnaden per design är 680 SEK (engångskostnad).

Digitalt tryckta festivalarmband (snabb leverans) kostar 20 % extra.

Templates 26x33 mm till QR-kod - ladda ner här.
Download .psd template: Template PVC slider .psd

Download pdf template: Template PVC slider .pdf
 


Fakta om våra armband med streckkod

  • Du kan koda streckkoderna med olika funktioner, till exempel kan du räkna hur många gäster som för tillfället befinner sig på området om du skannar gästernas armband vid utgången.
  • Du kan koda QR koden i förväg för att ge användaren tillgång till en särskild mängd dryck eller mat.
  • Om du vill ha ännu fler alternativ för elektronisk tillträdeskontroll rekommenderar vi att du tar en titt på våra RFID-lösningar.
  • Med dessa kan gästerna betala med sina armband och du kan länka ett fingeravtryck till armbandets chip.


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2352 omdömen

5/5 1
Vi har öppet hela sommaren