Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1713449047 
0

Festivalarmband med eget tryck

  • Kan beställas från bara 50 st.
  • Exklusiv kvalitet
  • Expressleverans på 3-5 arbetsdagar
Levererad till dig: 29 april-7 maj
Se alla entreband

Festivalarmband med metallring eller Easylock

Om du behöver ett vävt eller tryckt festivalarmband eller festivalband av högsta kvalitet, har du kommit till rätta stället! Om du letar efter prisvärda festivalband till ett pris med snabb leverans kan vi hjälpa dig. Om du är miljömedveten och letar efter miljövänliga festivalarmband kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning. Det miljövänliga alternativet finns också som armband med RFID-chip

Vi är specialister på professionella festivalarmband med eget tryck som kan tryckas eller vävas efter dina önskemål och design.

Om du inte vet vilken typ av festivalarmband/festivalband som är bäst för ditt evenemang kan du chatta med oss. Vi kan ge dig råd om våra kvalitetsfestivalarmband och om funktion och design.

Vi erbjuder flera alternativ, som du hittar i formuläret längre ner på sidan under "Välj typ":

1. Festivalarmband utan text från vårt lager. Välj "utan text" i formuläret.
2. Festivalarmband med din personliga text kan beställas här på webbplatsen. Välj "med din personliga text" i formuläret.
3. Festivalarmband med logotyp kan beställas via info@ikastetikett.se eller här.

Letar du efter ett festivalarmband i ett annat material? Vi har även pappersarmband och silikonarmband.


Antal och typ:
Välj antal:
st


Typ: (Observera: Din design nollställs när du ändrar typ)

Storlek:
mm mm

Kom ihåg att trycka på "Välj"

Bakgrund:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din text:
Välj typ:
Välj antal:
Välj textfärg:
Crimptång
Crimptång
Nej tack
1 st. kr 368,75
2 st. kr 737,50
3 st. kr 1.106,25
Pris (inkl. moms) kr. kr


SKICKA EN FÖRFRÅGAN
Få en icke-bindande offert inom 1-2 timmar under öppettiderna.

Få ditt armband med egen design digitaltryckt eller invävd för max säkerhet till ditt event.

Festivalarmbanden stängs bäst med en bra tång. Vi säljer profesionella tänger för kr. 368,75 och 618,75.

Pris enligt din egen design med metallring/per st:
100 st.Kr 15,95
250 st.Kr 7,50
500 st.Kr 4,45
1000 st.Kr 3,14
2500 st.Kr 2,21

Mot expressavgift kan vi tillverka på ca. 1 vecka.

Företag, föreningar och andra: observera att alla ovanstående priser är exkl. moms.

Startkostnad per design 500 kr (engångskostnad).

Ovanstående priser gäller utförande upp till 6 färger. Vi kan väva i upp till 9 färger emot extra kostnad.

Digitaltryckta armband (snabb leverans) koster +20%.

För ett mindre evenemang, köp ända ner till 10 st. - tryck här.

Om det ska finnas QR-koder, bilder eller färger med i designen, kan vi nu trycka festivalarmbandet i riktigt bra kvalitet. Se bild ovanför.

Mer information om våra festivalarmband


Vi är specialister på att tillverka festivalarmband som kan bli vävda eller tryckta enligt dina önskemål. Du kan enkelt designa egna unika festivalarmband här på sidan. Eller så kan du välja att använda en av våra standarddesignförslag som en mall.

Självklart får du också gärna kontakta våra duktiga konsulenter om du behöver unika festivalarmband i mindre eller större mängder. Vi har en massa erfarenhet och kan hjälpa till med konstruktiva och inspirerande förslag.

Vi tillverkar många olika typer av armband till festivaler och kan tillgodose majoriteten av alla våra förfrågningar.

De flesta av våra kunder väljer festivalarmband som är 15x360 mm eller 20x360 mm. Dessa storlekar passar både på vuxna och barn eftersom storleken på armbandet kan justeras.

Våra vävda armband är väldigt populära och många av våra kunder väljer festivalarmband med tryck på en eller båda sidor. På så sätt kan det anpassas efter dina önskemål. Om du inte vill ha ett vävt armband erbjuder vi även pappersarmband för festivaler eller armband gjorda i andra material.

Du är välkommen att kontakta oss per telefon, via chattfunktionen eller via e-post om du är osäker på vilket festivalarmband som passar bäst för ditt evenemang. Vi finns tillgängliga för att svara på frågor och ge råd om dina festivalarmband, alternativ för spännen, hur du designar dina festivalarmband och mycket annat.

För mindre evenemang säljer vi vävda festivalarmband i tiopack eller mer. Klicka här för gör-det-själv-lösningar.

Vanliga frågor om festivalarmband


Vad är festivalarmband?

Ett festivalarmband är ett entréband som du eller dina gäster får om handleden för att visa att personen ifråga har tillträde till ett bestämt event.

När festivalarmbandet sätts på runt handleden dras det åt så stramt att det inte kan dras av över handleden. Samtidigt låses entrébandet med ett plomberat lås så att det inte kan tas av utan att fördärvas. När entrébandet bryts av är det inte längre giltigt.

Ett festivalarmband gör det lätt för arrangörer och vakter att kontrollera vem som har betalat sin biljett och har tillträde till evenemanget. På många events, muséer, hotell med all-inclusive, nöjesparker och läger för barn och unga används festivalarmband.

Vad finns det för sorters festivalarmband?

Det finns MÅNGA sorters festivalarmband! Majoriteten av festivalarmbanden görs efter kundens önskemål. På Ikast Etikett kan du alltid få specialdesignade festivalarmband för ditt event.

De festivalarmband som vi säljer mest av är våra vävda festivalarmband. Det andas festivalstämning och är fortfarande ett mycket populärt festivalarmband på både små och stora festivaler.

De tryckta festivalarmbanden påminner om de vävda och är även de textilarmband. En fördel med de tryckta festivalarmbanden är att de kan tillverkas mycket snabbt. Så om du har bråttom ska du välja de tryckta festivalarmbanden. Dessutom kan vi också få med väldigt många detaljer på ett tryckt entréband.

Pappersarmband är en billigare lösning jämfört med de två ovanstående festivalarmbanden i textil. Det finns en hel del att spara med tyveksarmband, särskilt om du bara ska ha ett fåtal festivalarmband. Entrébanden tillverkas av det pappersliknande tyvek, som är ett slitstarkt material som är tåligt mot vatten och faktiskt en hel del kemikalier.

Festivalarmband med RFID eller streckkoder: Med ett RFID-chip kombinerar du det klassiska festivalarmbandet med modern teknik. Med RFID-armbandet kan du ha elektronisk passerkontroll, elektronisk betalning, låsa upp dörrar och mycket annat.

Om du helst vill ha festivalarmband av hållbara material finns det många möjligheter. Ta en titt på våra entréband i bambu, ekologisk bomull, kork eller lin och välj en bambuförslutning där vi har reducerat mängden plast i låset.

Hur används festivalarmband?

Festivalarmband används ofta i samband med festivaler. Entrébanden används även i samband med en lång rad andra sorters events och upplevelser.

Idéen med ett festivalarmband är att ge gästen/kunden ett tydligt bevis på att hen har giltigt tillträde till ett bestämt område. Festivalarmbandet sluts till om handleden med ett lås, som inte kan öppnas igen utan att bryta itu själva entrébandet. På så sätt ser man till att entrébandet inte kan lämnas över till andra, och om en kontrollant "klipper" entrébandet på en gäst som har överträtt eventets riktlinjer har denne inte längre tillträde till eventet.

För att få en optimal säkerhet är det viktigt att entrébandet dras åt så mycket om handleden att det inte kan lirkas av handen för att sedan ges till andra.

Vilket lås ska jag välja till mitt festivalarmband?

När du beställer dina festivalarmband på Ikast Etikett har du flera olika möjligheter att anpassa entrébandet med ett lås som passar för ditt evenemangs behov. Här nedan får du en överblick över de vanligaste låsen till festivalarmband.

Metallring:
Metallringen är en klassiker och den gamla goda lösningen som aldrig slår fel. Riktigt säker inträdeslösning - det är ren nostalgi inom festivalarmband. Metallåset är vanligtvis av silver, men kan göras i andra färger.

Metallringen måste förslutas med en tång. Välj en riktig tång så att entrébandet inte kan öppnas igen. På vissa ställen finns det maskiner som automatiskt kan stänga metallringen genom att man för in handen i maskinen.

Easylock:
Ett runt lås i plast med invändiga mothakar. Låset kan dras upp och dras åt, men kan inte dras av igen. Easylock finns i flera olika varianter.

Klicklås:
Några attraktioner väljer ett alternativt lås, som fungerar som ett klicklås. Fördelen med dessa är att de inte kan dras åt mer efter att de har förslutits och därför passar de särskilt bra för barn. De har aldrig riktigt fått spridning på festivaler, men är däremot populära som "all inclusive-armband" på hotell, inträdesband till attraktioner.

Lås som kan öppnas och stängas om och om igen:
Om entrébandet används som reklam och ska kunna tas av och på. De kan levereras med pärllås i plast, metall och trä eller som ett trycklås.Mallar


Ladda ner .eps mallar:
Mall tygarmband 15 mm x 360 mm
Mall tygarmband 20 mm x 360 mm

Download pdf mallar:
Mall tygarmband 15 mm x 360 mm
Mall tygarmband 20 mm x 360 mm

 

Fakta om våra festivalarmband

  • Beställ ner till 50 st. vävda eller tryckta festivalarmband/festivalband med eget tryck
  • Exklusiv och behagligt vävda eller tryckta festivalband/festivalband som du vill ha dom
  • Festivalband invävda med UV-garn, som lätt kan ses i mörker
  • Festivalarmband kan levereras med löpande nummer och självklart i ditt eget tryck
  • Standardstorleken är 15 x 360 mm, men vi kan också göra 10 och 20 mm breda festivalband
  • Kan vävas i upp till 9-12 olika färger i samma festivalarmband, se färgkarta
  • Fås också med smartlock låssystem
Hur designar man festivalarmband bäst?


När du designar dina festivalarmband här på sidan kan du anpassa armbanden på olika sätt. Både när det gäller design, pris och säkerhetsnivå.

Festivalarmband utan text


Du kan välja armbanden både med och utan text. Väljer du "utan text" blir armbandet billigare, men det blir samtidigt svårare att identifiera armbandet. Samtidigt går du miste om marknadsföringsvärdet i att ha sitt firmanamn eller evenemangets varumärke på armbandet.

Festivalarmband med text


När du väljer "Armband med din personliga text" har du flera möjligheter att designa armbandet. Du kan välja mellan en låg rad olika designer, bland annat den svenska flaggan. Du kan också välja andra europeiska flaggor. Det finns massor av designmöjligheter. Du hittar allt från dödskallar till blommiga mallar, prideflaggor, hjärtan och mycket annat.

Du skriver den text som passar ditt evenemang. Tänk efter om det är viktigt att kunna läsa allt. På en smal handled kommer bara en liten del av en lång text vara synlig på armbandet. Du kan också upprepa en text, t.ex. initialer och årtal eller VIP 2022 som du skriver flera gånger över bandet. Se till att välja ett typsnitt som är tydligt på den bakgrund du har valt. Var också uppmärksam på om du gärna vill ha en tydlig kontrast mellan bakgrunden och texten. Det kan vara riktigt snyggt att göra ett "ton-i-ton"-armband i t.ex. grått och svart men om dina kontrollanter ska kunna läsa texten i halvmörker är det kanske inte det bästa alternativet. Vår storsäljare med stora mängdrabatter: våra pappersarmband

Lås till festivalband och festivalarmband


När du ska välja om du ska ha metallring eller easy-lock som lås på armbandet handlar det inte bara om utseendet. Ett easy-lock ska bara stramas åt kring handleden så att armbandet sitter åt. En metallring ska förslutas med en crimptång så att armbandet plomberas korrekt. Fördelen med metallringen är att när den först är försluten kan armbandet inte stramas åt mer. Du riskerar alltså inte att ett antal gäster som måste få ett nytt armband för att de inte kan låta bli easy-lock-låset och har dragit åt det för hårt.

Easy-lock träs snabbt på handleden och det är enkelt att ge många gäster armband på kort tid. De kan också enkelt själva ta på sig armbandet.

När du har designat dina festivalarmband väljer du det antal du behöver. Ska du använda olika designer lägger du varje design i korgen och genomför din beställning när du har alla dina armband.

Här hittar du alla våra entreband.


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2316 omdömen

5/5 1