Festivalarmband i din egen design

  • Från bara 100 st.
  • Exklusiv kvalitet
  • Expressleverans på 3-5 arbetsdagar
Leveranstid: 11 - 15 vardagar
Leveranspris: Fri frakt över 179 kr, annars 35 kr

Festivalarmband med metallring eller Easylock

Om du behöver ett vävt eller tryckt festivalarmband av högsta kvalitet, har du kommit rätt!

Om du letar efter prisvärda festivalband med snabb leverans kan vi hjälpa dig. Om du är miljömedveten och letar efter hållbara festivalarmband kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning. Det hållbara alternativet finns också som armband med RFID-chip

Vi är specialister på professionella festivalarmband som kan tryckas eller vävas efter dina önskemål och design.

Om du inte vet vilken typ av festivalarmband som är bäst för ditt evenemang kan du chatta med oss. Vi kan ge dig råd om våra kvalitetsfestivalarmband och om funktion och design.

Letar du efter ett festivalarmband i ett annat material? Vi har även pappersarmband och silikonarmband.


Vi erbjuder också

Vävda gör-det-själv armband
Designa själv och se priser
Antal och typ:
Välj antal:
st


Typ: (Observera: Din design nollställs när du ändrar typ)

Storlek:
mm mm

Kom ihåg att trycka på "Välj"

Bakgrund:

ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din text:
Välj typ:
Välj antal:
Välj textfärg:
Crimptång
Crimptång
Nej tack
1 st. kr 368,75
2 st. kr 737,50
3 st. kr 1.106,25
Pris (inklusive moms) kr


BEGÄR OFFERT - Få ett icke-bindande erbjudande

Få ditt armband med egen design digital tryckt eller invävd för max säkerhet till ditt event.

Festivalarmbanden stängs bäst med en bra tång. Vi säljer profesionella tänger för kr. 368,75 och 618,75.

Pris enligt din egen design med metallring/per st:
100 st.Kr 13,95
250 st.Kr 4,95
500 st.Kr 4,05
1000 st.Kr 2,95
2500 st.Kr 2,75

Mot expressavgift kan vi tillverka på ca. 1 vecka.

Företag, föreningar och andra: observera att alla ovanstående priser är exkl. moms.

Startkostnad per design 500 kr (engångskostnad).

Ovanstående priser gäller utförande upp till 6 färger. Vi kan väva i upp till 9 färger emot extra kostnad.

Digitaltryckta armband (snabb leverans) koster +20%.

För ett mindre evenemang, köp ända ner till 10 st. - tryck här.

Om det ska finnas QR-koder, bilder eller färger med i designen, kan vi nu trycka festivalarmbandet i riktigt bra kvalitet. Se bild ovanför.

Mer information om våra festivalarmbandVi är specialister på att tillverka festivalarmband som kan bli vävda eller tryckta enligt dina önskemål. Du kan enkelt designa egna unika festivalarmband här på sidan. Eller så kan du välja att använda en av våra standarddesigner som en mall.

Självklart får du också gärna kontakta vår försäljningsavdelning om du behöver unika festivalarmband i mindre eller större mängder.

Vi tillverkar många olika typer av festivalarmband och kan tillgodose majoriteten av alla våra förfrågningar.

De flesta av våra kunder väljer festivalarmband som är 15x360 mm eller 20x360 mm. Dessa storlekar passar både på vuxna och barn eftersom storleken på armbandet kan justeras.

Våra vävda armband är väldigt populära och många av våra kunder väljer festivalarmband med tryck på en eller båda sidor. På så sätt kan det anpassas efter dina önskemål. Om du inte vill ha ett vävt armband erbjuder vi även pappersarmband för festivaler eller armband gjorda i andra material.

Du är välkommen att kontakta oss per telefon, via chattfunktionen eller via e-post om du är osäker på vilket festivalarmband som passar bäst för ditt evenemang. Vi finns tillgängliga för att svara på frågor och ge råd om dina festivalarmband, alternativ för spännen, hur du designar dina festivalarmband och mycket annat.

För mindre evenemang säljer vi vävda festivalarmband i tiopack eller mer. Klicka här för gör-det-själv-lösningar.


Mallar


Ladda ner .eps mallar:
Mall tygarmband 15 mm x 360 mm
Mall tygarmband 20 mm x 360 mm
 

Fakta om våra festivalarmband

  • Beställ ner till 100 st. vävda eller tryckta festivalarmband
  • Exklusiv och behagligt vävda eller tryckta festivalband
  • Festivalband invävda med UV-garn, som lätt kan ses i mörker
  • Festivalarmband kan levereras med löpande nummer
  • Standardstorleken är 15 x 360 mm, men vi kan också göra 10 och 20 mm breda festivalband
  • Kan vävas i upp till 9-12 olika färger i samma festivalarmband, se färgkarta
  • Fås också med smartlock låssystem
Så designar du festivalarmband här på sidan


När du designar dina festivalarmband här på sidan kan du anpassa armbanden på olika sätt. Både när det gäller design, pris och säkerhet.

Armband utan text
Du kan välja armbanden både med och utan text. Väljer du "utan text" blir armbandet billigare, men det blir samtidigt svårare att identifiera armbandet. Samtidigt går du miste om marknadsföringsvärdet i att ha sitt firmanamn eller evenemangets varumärke på armbandet.

Armband med text
När du väljer "Armband med din personliga text" har du flera möjligheter att designa armbandet. Du kan välja mellan en låg rad olika designer, bland annat den svenska flaggan. Du kan också välja andra europeiska flaggor. Det finns massor av designmöjligheter. Du hittar allt från dödskallar till blommiga mallar, prideflaggor, hjärtan och mycket annat.

Du skriver den text som passar ditt evenemang. Tänk efter om det är viktigt att kunna läsa allt. På en smal handled kommer bara en liten del av en lång text vara synlig på armbandet. Du kan också upprepa en text, t.ex. initialer och årtal eller VIP 20 som du skriver flera gånger över bandet. Se till att välja ett typsnitt som är tydligt på den bakgrund du har valt. Var också uppmärksam på om du gärna vill ha en tydlig kontrast mellan bakgrunden och texten. Det kan vara riktigt snyggt att göra ett "ton-i-ton"-armband i t.ex. grått och svart men om dina kontrollanter ska kunna läsa texten i halvmörker är det kanske inte det bästa alternativet.

Lås


När du ska välja om du ska ha metallring eller easy-lock som lås på armbandet handlar det inte bara om utseendet. Ett easy-lock ska bara stramas åt kring handleden så att armbandet sitter åt. En metallring ska förslutas med en crimptång så att armbandet plomberas korrekt. Fördelen med metallringen är att när den först är försluten kan armbandet inte stramas åt mer. Du riskerar alltså inte att ett antal gäster som måste få ett nytt armband för att de inte kan låta bli easy-lock-låset och har dragit åt det för hårt.

Easy-lock träs snabbt på handleden och det är enkelt att ge många gäster armband på kort tid. De kan också enkelt själva ta på sig armbandet.

När du har designat dina armband väljer du det antal du behöver. Ska du använda olika designer lägger du varje design i korgen och genomför din beställning när du har alla dina armband.

Här hittar du alla våra entreband.


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


5/5 1