Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1713445732 
0

Billiga plastkort med RFID- eller NFC-taggar

  • Från endast 100 st.
  • Kan levereras med din design
  • Alla slags chips kan användas
Levererad till dig: 6-15 maj
Få ett pris

Kort med RFID eller NFC är populära på många företag och används för tillträdeskontroll eller som ett betalningssätt på en cafeteria eller i en bar.

Du har oräkneliga möjligheter att formge kortet och anpassa det efter dina behov, både i fråga om design och funktion. Vi kan tillverka korten med din logga/design, foton, serienummer - och vi kan trycka på båda sidor.

Vi kan leverera med alla chip på marknaden, men det är viktigt att du berättar för oss vilket chip du behöver i kortet.

Här hittar du våra andra lösningar av RFID
 
SKICKA EN FÖRFRÅGAN - få en icke-bindande offert inom 1-2 timmar under öppettiderna.
 
 
Priser (FM1108) - 85x54mm:
100 st.16,60 kr
500 st.7,15 kr
1000 st.5,45 kr
5000 st.3,55 kr

Startkostnaden per tryckt sida är 500 SEK.

Det är mycket viktigt att du vet vilket chip som stöder systemet. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om kort med RFID eller NFC.

Kort med RFID enligt era önskemål


När ni som företag eller förening beställer kort med RFID från Ikast Etikett gör vi alltid korten enligt era önskemål och specifikationer. Det innebär att ni har mängder av möjligheter att anpassa korten med RFID till den situation de ska användas i.

Först och främst behöver vi så klart veta vad för sorts chip ni vill ha i era kort. I stort sett har vi de flesta chips som finns på marknaden. Vilket chip ni ska använda beror på vilket system som ska läsa era nya kort med RFID. Vi behöver även veta vilka uppgifter ni vill få inlagda på kortet före leverans eller om korten ska vara ?tomma? så att ni själva kan koda dem.

Slutligen vill vi veta hur stora era kort med RFID ska vara. Standardmåtten är 85x54 mm, men om ni vill ha andra storlekar på korten med RFID kan vi ordna det.

Snygga passerkort till kontoret


Ni har mängder av möjligheter att få snygga tryck på era kort med RFID, se till exempel produktbilden med höstlöv i flera färger. Var därför inte oroliga för att använda många färger när ni designar era nya kort med RFID. Om något är omöjligt att göra berättar vi alltid det för er innan vi börjar tillverka korten.

Om ni vill har kort helt utan tryck och logotyp är det inga problem. Vi vet att en del av våra kunder själva kan trycka saker på korten när de väl behöver det. Kanske vill ni bara ha data på kortets ena sida. Det kan t.ex. handla om att nya kort till nya medarbetare eller medlemmar ska skapas.

Vanliga frågor om plastkort med RFID- eller NFC-chip


Vad kan ett kort med RFID användas till?

Du kan använda kort med RFID i många olika sammanhang. På Ikast Etikett säljer vi kort med RFID till många företag och events som ska använda kort med RFID för olika situationer.

Nyckelkort/nyckelbricka:
Byt ut de gamla nycklarna mot nyckelkort. Om ett nyckelkort försvinner är det är enklare att avaktivera det jämfört med att byta alla lås. Nyckelkort kan göras som kreditkort, nyckelbrickor eller i en annan design. Nyckelkort används på många platser, som hotell, arbetsplatser, gym och många andra ställen.

Visitkort:
Ett visitkort behöver inte vara av papper. Använd ett kort med RFID som visitkort. När visitkortet läggs mot en mobil med NFC-läsare skannar mobilen kortets information och kan sedan skicka mottagaren direkt till en webbplats med ditt CV.

Medlemskort och förmånskort:
Ska dina medlemmar registrera sig när de går in i sporthallen? Med ett medlemskort med RFID är det enkelt att se till att enbart medlemmar har tillträde till anläggningarna. Många butiker har förmånsavtal där kunderna kan samla poäng. Med kort med RFID eller kort med NFC är det enkelt att registrera kundens besök och köp.

Betalkort:
Du känner redan till det från ditt Dankort. Med kort med RFID är det enkelt att betala i butiker. Men det är inte bara som traditionella Dankort att dina kunder kan betala med RFID. Kort med RFID kan även användas när dina kunder ska ladda sin bil och betala med sitt abonnemang.

Hur fungerar ett kort med RFID?

Inuti kortet med RFID finns ett mikrochip med en antenn. I sig självt har kortet med RFID inget stort värde, men tillsammans med en skanner, avläsare, smarttelefon eller dator är kortet med RFID värdefullt eftersom det kan innehålla data. Data som enheten kan läsa.

Det kan t.ex. handla om data som låser upp dörrar eller som fungerar som betalningsmedel. Så även om kortet med RFID i sig självt inte kostar så mycket kan det innehålla uppgifter som gör det värdefullt.

I ett vanligt kort med RFID finns det ingen energikälla kopplad till chipet. Däremot skickar skannern ut en radiosignal via en antenn. Radiovågorna aktiverar RFID-chipet som nu med hjälp av elektromagnetism får energi för att skicka tillbaka data till skannern.

En del kort med RFID kan endast ta emot data, medan det på andra typer av RFID-chips även löpande kan skrivas data till taggen, som RFID-chipet också kallas.

Hur säkert är ett kort med RFID?

Det finns egentligen ingen anledning att vara orolig när du använder ett kort med RFID. Tekniken har testats grundligt och används varje dag i betalkort, nyckelkort och för mycket annat över hela världen. En del menar att brottslingar kan stjäla data genom att gå förbi en person med ett kort med RFID, men i verkligheten är risken för att det fysiska kortet ska stjälas mycket större än att uppgifterna på kortet stjäls av en förbipasserande brottsling med en skanner.

Fördelen med ett kort med RFID är att det snabbt kan spärras om du förlorar det eller det blir stulet.

Varför ska du använda ett kort med RFID?

Kort med RFID används i många sammanhang och det kan finnas många goda skäl till att använda ett kort med RFID. Här nedan visar vi tre goda skäl till att använda ett kort med RFID och de gäller i stort sett oavsett i vilken situation kortet ska användas.

Frigöra resurser hos dina medarbetare:
På många platser frigörs resurser från medarbetare när man inför kort med RFID. Med kort med RFID blir det enkelt för gästen att själv registrera sin ankomst (och avresa). När dina medarbetare får mer tid kan de använda den till att höja servicenivån för de gäster som behöver personlig betjäning.

Öka säkerhet och kontroll:
När passerkontrollen görs elektronisk minskar du risken för mänskliga fel. Det blir dessutom svårare att fuska eftersom kundens beteende registreras. Samtidigt kan du samla in data om dina kunders beteende eller ge fina erbjudande baserat på deltagande och aktivitet.

Det ger dina kunder en fin upplevelse:
Med kort med RFID känner många kunder att de slipper stå i kö eller vänta på en ledig medarbetare. När kunden själv kan skanna sitt kort med RFID är det enkelt att komma in/ut. Samtidigt kan medarbetarna erbjuda en bättre kundservice, vilket kunden kan ha nytta av. Slutligen är det lätt att föra statistik över när det är toppbelastning i t.ex. gymmet och ge kunderna erbjudanden som gäller utanför rusningstiden.


 

Fakta om våra billiga plastkort med rfid- eller nfc-taggar

  • Observera att du måste ha ett system som kan koda och läsa korten för att korten du beställer ska fungera.
  • Du har många möjligheter att formge dina RFID-kort så att de passar ditt företag på bästa möjliga sätt.
  • Våra kort är lämpliga att använda som tillträdeskontroll i gym, som medlemskort, passerkort eller som betalkort i en cafeteria eller liknande.
  • Du kan välja att trycka den anställdes foto, namn, id osv. på korten vid behov.
  • Kan även tillverkas av ABS-material (utan PVC) eller av återvunnet material (PET).


Köp dina chipkort hos Ikast EtikettNär du väljer att köpa dina chipkort hos Ikast Etikett erbjuder vi dig chipkort i hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Vi säljer inte skannrar och system för avläsning av korten, men våra medarbetare har under många år levererat chipkort till många olika sorters företag och events där chipkort används dagligen. Därför grundas våra råd till dig på vår stora kunskap och expertis. Finns det något vi inte vet ser vi alltid till att hjälpa dig vidare till våra samarbetspartners så att du får hjälp med det du behöver. Därför kan du alltid känna dig i trygga händer när du kontaktar våra säljteam för att köpa kort med chip hos Ikast Etikett.

Vill du ha chipkort, men i en annan kvalitet än de vanliga plastkorten? I så fall kan vi tillverka korten i ABS-material (som inte innehåller PVC) eller i PET: PET är plast som framställts av använda plastflaskor som smälts ner och sedan används för att tillverka nya produkter, bland annat plastkort med chip. Se de miljövänliga chipkorten i PET.

Om du vill undvika plast kan vi även tillverka chipkorten i olika träslag, t.ex. bambu, ceder eller björk. Se våra chipkort i trä.

Ska det vara exklusivt eller bara annorlunda? Vi kan också göra kort i metall. Metallkorten kan självklart även utrustas med en chip inuti kortet. Det är möjligt att få olika färger när du väljer metallkort. Använd metallkorten som medlemskort och differentiera medlemmarna med svart, silver och guld. Vi kan skapa dina metallkort med tryck eller lasergravyr.

Vi har chipkort med många olika frekvenser och chips som du kan se här ovan.

Om du inte kan hitta det chip som du vill ha till dina chipkort kan du alltid fråga oss fast chipet kanske inte är med i översikten.

Vi levererar inte bara chipkort i kreditkortformat utan även som festivalarmband, nyckelringar och taggar med både RFID- och NFC-chip/tag. 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2316 omdömen

5/5 1