facebook
Du är här: >

Klistermärken med tryck

Klistermärken i din egen design.

Vi har ett brett utbud av klistermärken med tryck, som du kan få din egen text eller logo på.
 
Gemensamt för alla våra klistermärken med tryck är att de är otroligt slitstarka. De tål både väder och vind, och många turer i diskmaskinen.
 
Om du mot förmodan inte hittar det du söker, kontakta oss så hittar vi tillsammans en lösning till dig.
 
 

Vi har ett stort urval av klistermärken.
Märk det du inte vill bli av med!

 
Med våra klistermärken håller du ordning på barnens leksaker
Som far till två pojkar har Ulrik från Ikast Etiket emellanåt upplevt att en leksak eller lunchlådan har försvunnit på dagis. Det är synd om barnen och det är förargligt för både personal och föräldrar. Men vi har en lösning på vardagsproblemet med borttappade saker.
 
När man hämtar sina härliga, men trötta småttingar, är det inte långt mellan skratt och gråt...
Det gav Ulrik idén till de olika typerna av märkning av ägodelar, som du kan se på vår webbplats. Vi hoppas att en synlig märkning av hög kvalitet ska ge både dagis- och skolpersonal samt föräldrar en något mindre hektisk vardag. Inte bara när man lämnar och hämtar barnen, utan även på utflykter, besök på lekplatser och så vidare.
Vi vet av erfarenhet att många dagis och skolor ofta ber föräldrar att skriva tydliga namn i sina barns kläder och ägodelar. Men några glömmer det ändå. Många gånger försvinner namnet vid tvätt eller slits helt enkelt bort. Alla klistermärken från Ikast Etiket är fantastiskt slitstarka och har lång hållbarhet. Vi önskar givetvis att såväl barnens kläder som våra självhäftande etiketter ska tåla aktiv användning.
 
För företag:
Det är viktigt för ett varumärke att branda sig själv och skilja sig ur mängden. Vi erbjuder olika skräddarsydda klistermärken i större och mindre mängder, som vi kan trycka både text och logo på. Vi trycker på både vinyl och papper, så att de kan användas både inom- och utomhus. Vi kan också trycka på genomskinlig bakgrund och i den färgkombination som du önskar.
5/5 - baserade på 6 recensioner
Klistermärken och självhäftande etiketter