Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721858774 
0

Runda vinylklistermärken och runda etiketter i eget design

 • Valfri text och färg
 • Valfri storlek
 • Väldigt hållbara
 • Runda eller ovala klistermärken
Levererad till dig: 30 juli-2 augusti
Leveranspris: Fri frakt över 249 kr, annars 45 kr

Runda vinylklistermärken och runda etiketter i olika storlekar

Om du vill ha ett märke som man lägger märke till skal du välja våra runda vinylklistermärken. Du bestämmer själv hur dina runda klistermärken skall se ut, helt oberoende av om du har användning för ett helt enkelt klistermärke eller ett med text och bild - eller med en symbol eller figur på.. Du kan även ladda upp din egen bild eller grafik genom att välja " Lägg till egen bild".

Våra runda klistermärken är perfekta att använda som branding av dina produkter, erbjudanden, statements eller liknande.

Skall du använda klistermärken för att markera dina barns grejor kan du sätta på en figur så att barnen känner igen deras saker, även om de inte kan läsa. Du kan välja en av ditt barns favoritfigurer i vårt sortiment.

Hittade du inte det du letade efter? Se vår klistermärken översikt eller klistermärken med logga.


Skriv din text:
Välj typ:
Välj storlek:
Storlek max. 100x100mm:
x mm

Typ:

Välj antal:

Välj antal:

Storlek: 20 x 20 mm
Välj textfärg:
Din etikett
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.Fakta om våra runda vinylklistermärken

 • Trycket är inte giftigt och innehåller inga lösningsmedel.
 • Observera att klistermärken med transparent bakgrund endast kan tryckas med svart text - du kan inte ladda upp egen bild.
 • Runda klistermärken är idealiska att använda som statement klistermärken.
 • Tål diskmaskin, vind och väder och mikrovågsugn.
 • Vi gör dem i alla storlekar.
 • Testade och uppfyller leksaksäkerhetsstandard EN 71-3.
 • Valfri text, färg, bakgrund, logo, bild osv.
 • Ladda upp egen grafik genom att välja "" Lägg till egen bild".


Runda etiketter till kreativa projekt i köket


Om du syltar och saftar, bakar småkakor till hela släkten eller kanske lägger torkade valnötter i snygga burkar kan ett trevligt klistermärke i runt format lyfta dina kreativa projekt. Gör ett märke som heter "Från Peters kök 2022" eller kanske "Julkakor familjen Andersson julen 2022" som du sätter på dina saftglas, kakaskar eller burkar med inlagda körsbär i konjak. Den runda dekalen gör att ditt verk ser ännu mer proffsigt ut och får ett ännu trevligare utseende. Perfekt om du skall ge bort det du har gjort som present eller julklapp. Skall du markera glas, förpackningar eller bara dina kreativa skapelser, är det runda klistermärket alltid en bra lösning!

Snygga runda eller ovala klistermärken till föreningen eller klubben


Du är med i en fotbollsklubb? Du träffar likasinnade varje vecka för att diskutera böcker i en bokklubb? Du luftar din gamla veteranbil ett par gånger om året och är med i en motorhistorisk klubb? Så är det klart ni skall ha ett gemensamt märke som man kan sätta på vattenflaskorna, träningsväskorna, böckerna eller i bakrutan på bilen. Det ger en bättre gemenskaphetskänsla och lyfter sammanhållningen i gruppen - och fungerar som reklam utåt.

Runda, ovala, ellipsformade klistermärken och etiketter


Du kan designa dina märken precis som du vill! Ovala märken kan ge en "retrokänsla" till exempelvis en veteranbil eller till att sitta på tanken på en gammal motorcykel eller moped. Du kan också styla dina klistermärken eller etiketter i nästan vilken form som helst, så att texten eller bilden framträder konturskuret efter textens eller bildens kanter. Kan vara jättesnyggt till exempelvis en brevlåda eller barnets dörr och saker. Se fler etiketter till brevlådor här

Ett runt klistermärke lyfter de varor du skickar till dina kunder


Du kanske säljer kläder, konst, vitaminer eller något annat från en webshop? Du skickar säkert redan dina varor i fint inpackade paket - kanske till och med med snören runt för att ge lite extra elegans över inpackningen. Men ett snyggt designat runt klistermärke kunde verkligen vara pricken över i:et! På märket kunde det stå "här kommer det du har beställt från min webshop - hälsningar Maria" och med din underskrift trycket på märket. Det betyder ett superpersonligt paket som redan från starten gör att din kund får en positiv upplevelse redan före han, hon eller hen har öppnat paketet. Och om du dessutom lägger med en liten oväntad present, en liten bit choklad eller ett varuprov - jå är det en ännu bättre kundupplevelse. Etiketter och klistermärken till fest

Exklusiva klistermärken till festen eller eventet


Om du skall fira en rund födelsedag, ha stort jubileum på jobbet eller kanske avhålla ett event kan runda klistermärken lyfta hela den grafiska upplevelsen. Sätt märken på engångsvinglasen, på de presenter som ges bort "Lasses första 25 år i firman -grattis!" eller var som helst där de passar in. Dessa klistermärken är tillgängliga med transparent, guld eller silver bakgrund.

Så här beställer du ett ditt eget runda klistermärke:


Våra runda klistermärken kan beställas i flera olika färger, storlekar och typsnitt så att de uppfyller dina behov. Gör så här:

1. Skriv den text du vill ha på ditt märke
2. Bestäm storleken. Du kan få från 20 och helt upp till 100 mm stora runda klistermärken
3. Välj hur många du vill ha - från 50 till 1000 märken.
4. Du kan välja att ditt märke skall vara ovalt eller ellipsformat och inte runt
5. Välj typsnitt och färg på typsnittet
6. Vill du ha en symbol, din egen bild eller kanske ett djur eller tecknad figur på märket?
7. Skall bakgrunden vara vit eller ha en färg eller ett mönster?
8. Klart! Tryck på "Köp" och vänta på att posten ringer på dörren med dina märken.

 
Kundrecension(er):
Solveig, Väröbacka,..

Har idag fått min "Dobbelt op" beställning av namnband. Är lika nöjd som sist, både vad gäller namnbanden och leveranstiden på ca 1 vecka. Kan verkligen rekommendera att beställa varor från Ikast Etiket.

Anna, Örebro, Sve..

Snabb leverans. Är nöjd med produkten. Hade bra mailkontakt med er.


 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2352 omdömen

5/5 2
Vi har öppet hela sommaren