Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719150770 
0

Strykbara namnlappar med egen logga

 • Strykmärken med egen logo
 • Valfri storlek
 • Ladda upp din logga online
Levererad till dig: 26 juni-1 juli
Leveranspris: Fri frakt över 249 kr, annars 45 kr

Sätt din logga på olika textilier

Vill du ha en logga på dina arbetskläder, presenter eller andra saker? Då är våra strykbara namnlappar en billig, snabb och hållbar lösning som du lätt stryker på med ett vanligt strykjärn.

Du laddar enkelt upp din logotype online - du kan använda vår avancerade designer här.

Beställ våra strykbara namnetiketter så att du kan märka dina arbetskläder och göra ditt budskap synligare för dina kunder. Du kan även anpassa dina namnlappar ännu mer och t.ex. lägga till namn för varje medarbetare. Personligt och välkomnande.

För märkning av barnkläder rekommenderar vi våra strykmärken, som kan designas i flera olika bakgrunder och figurer.
Skriv din text:
Välj typ:
Storlek max. 100x100mm:
x mm

Typ:

Välj antal:

Välj antal:

Storlek: 30 x 10 mm
Välj textfärg:
Din etikett
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr.


Se hur du stryker på märkena i denna video.

För barnkläder rekommenderar vi våra strykmärken.

Så här designar du dina strykbara namnlappar


Namnlapparna är perfekta om du vill sätta din företagslogga på kläder och andra textilier. För att kunna skapa lappen måste du först ha din företagslogga på din dator, så att du kan ladda upp den till vår webbplats.

Den enklaste lösningen: Ladda upp din logga under figurer eller bakgrund. Kontrollera att namnlappen ser ut som du vill genom att förhandsgranska det innan du beställer. Om du vill ha fler alternativ när du designar kan du välja "Avancerad designer för strykmärken" ovan. Ladda upp din logga under "bilder". Här kan du flytta loggan och välja konturskurna strykmärken. Du kan även välja den exakta bakgrundsfärg som du vill ha. Allt du behöver göra är att ange en hex-kod eller välja en färg. Ett konturskuret märke innebär att vi skär strykmärket längs konturen på din logga . Så om din logotype är en stjärna, blir strykmärket med din logo också format som en stjärna.

Du bestämmer naturligtvis själv storleken. Skulle du behöva märken av olika storlekar, kan du bara lägga till dem i korgen och gå tillbaka och beställa en annan storlek. När du har rätt storlekar och det antal du behöver fortsätter du till betalningen. Om du kommer på att du måste beställa fler strykmärken med din egen logo vid ett senare tillfälle, behöver du bara gå till beställ igen här på Ikast Etikett, så blir de precis som när du beställde dem första gången.

Halloween-dräkter, roliga teckningar och mycket mer


Även om vi kallar den här produkten för "strykbara namnlappar", så behöver det naturligtvis inte vara en logga som du laddar upp. Strykbara lappar kan ju användas på flera olika sätt. Om du har en bra idé är det bara att köra på.

Du kan t.ex. ladda upp en teckning och skapa ett personligt strykmärke. Det kanske är en teckning som dina barn har gjort eller en professionell illustration. Vi har sett många fantastiska designs där man satt barnens teckningar på en tröja. Då får barnet sin egen illustration på tröjan och det är så coolt! Se bara till att teckningen har ritats i skarpa färger och att den scannas in tydligt.

Skapa roliga strykbara etiketter till festen: Ska du på svensexa, ett bröllop eller en stor födelsedagsfest? Då kan du göra t-shirts med en rolig illustration eller text, som t.ex. "Hjälp, jag ska gifta mig" eller en liknande humoristisk och personlig text om personen som ska firas. Du kan även ladda upp ett foto och skapa ett strykmärke med ett foto istället för en logo. Och om du inte har ett foto eller en illustration, kan du även designa ett eget strykmärke direkt på webbplatsen. Där kan du välja mellan flera olika typsnitt, färger, symboler, bilder och vackra mönster.

Ett strykmärke kan även användas till Halloween-kostymer. Se till exempel den vackra designen för "Atom Albert" (ett påhittat superhjältenamn) som har satts på en t-shirt. Strykmärket har beställts i olika storlekar, så att det kan bli påstruket på ett pannband, en t-shirt och en mantel.

Strykbara etiketter med egen logo är en enkel och hållbar lösning


Märk dina arbetskläder för att framhäva din logo. Våra strykbara etiketter är mycket billiga och pengarna som du spenderar tjänar du snabbt tillbaka, eftersom borttappade kläder med ett strykmärke lättare kan hitta tillbaka till sin ägare. Det är också möjligt att lägga till ett namn under varje logo, så att kläderna blir mer personliga och kunderna kan se personalens namn. Vill du ha vävda textiletiketter? Då ska du kolla in våra vävda etiketterhär
 

Fakta om våra strykbara namnlappar

 • Strykbara namnlappar stryks lätt på och tål 60 graders tvätt och att tumlas.
 • Våra strykbara etiketter med logga kan göras i de färger, bakgrunder och bilder som du väljer i online-designern.
 • Ju flera tecken, desto mindre text. Vi tillverkar dom precis som du beställer dom så det blir precis som du vill ha det.
 • Strykbara märken med logo är perfekta när du vill märka olika typer av kläder, t.ex. t-shirts, jackor, hattar, handskar, tröjor, byxor eller annan textil.
 • Användarvänlig, mjuk kvalitet som är skonsam mot huden.
 • Våra strykbara namnlappar med innehåller varken ftalater eller PVC.
 • Testade och överensstämmande med EU-standarden Leksaker - Säkerhetsregler, EN 71-3.
 • Instruktioner om hur du sätter fast dom följer med.
 • Namnlapparna färgar inte av sig. Tänk på att trycket kan försämras om den strykbara lappen kommer i direkt kontakt med oljiga krämer, t.ex. solskyddsmedel.
 • Om du får en ny logo, kan du göra om processen genom att stryka på en ny (upp och ned) ovanpå eller genom att ånga bort dem. Det är dock inte lätt att ånga bort dem, eftersom våra namnlappar är tillverkade för att sitta kvar. De måste skalas av när de är mycket varma.


 
Kundrecension(er):
Vivi-Anne, Västerhanin..

Hittade Ikastetiket på syfestivalen i februari 2016 på Älvsjömässan och beställde strykmärken med namn och foto på deras hemsida. Jag fick dem levererade inom några dagar och de var mycket finare än jag hade kunnat förvänta mig. Istället för att sy fast vävda namnetiketter på barnkläder, kan jag stryka fast dem. Jättelätt och så roligt med namn och foto på kläder för småbarn som ännu inte lärt sig läsa sitt namn. Jag vill rekommendera strykmärkena till alla som behöver eller vill märka barnkläder på ett enkelt och roligt sätt.

Marina, Gällivare

Tack vare den tunna plasten så sitter dom bättre vid tvätt, etiketten "smälter" fast....Så m.a.o föredrar plast före tyg i detta fall!

Ylva, Göteborg

Fungerade alldeles utmärkt till det jag tänkt. Och tack vare den tydliga instruktionen som medföljde leveransen var det inga problem att fästa etiketten trots att underlaget egentligen inte tålde strykning! För övrigt kom leveransen snabbt.

Annette, Hellsing

Alltid alltid nöjd!

Annika, Boden

Hej! Fantastisk snabb leverans. Jag tänkte när dom kom som en plastremsa plast - Vad är detta? Men när jag väl provat stryka på så är jag mycket nöjd över resultatet. Köper gärna här igen :)

Läs alla kundrecension(er)

 
Lämna gärna en kommentar här

Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2345 omdömen

5/5 12