Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login 
0

Strykbara etiketter med egen logo

 • Strykmärken med egen logo
 • Valfri storlek
 • Ladda upp din logo online
Leveranstid: 3 - 7 vardagar
Leveranspris: Fri frakt över 179 kr, annars 45 kr

Sätt din logo på olika textilier

Vill du ha en logo på dina arbetskläder, presenter eller andra saker? Då är våra strykbara etiketter med logo en billig, snabb och hållbar lösning som du lätt stryker på med ett vanligt strykjärn.

Du laddar enkelt upp din logo online - du kan använda vår avancerade designer för strykmärken.

Beställ våra strykbara etiketter med din egen logo, så att du kan märka dina arbetskläder och göra din logo synligare för dina kunder. Du kan även anpassa dina strykmärken ännu mer och t.ex. lägga till namn för varje anställd.

För märkning av barnkläder rekommenderar vi våra strykmärken, som kan designas i flera olika bakgrunder och figurer.
MALL DESIGN
DIN EGEN STORLEK
AVANCERAD
Skriv din text:
Välj typ:
Storlek max. 100x100mm:
x mm

Typ:

Välj antal:

Välj antal:

Storlek: 30 x 10 mm
Välj textfärg:
Pris (inklusive moms) Pris (inklusive moms) kr

För barnkläder rekommenderar vi våra strykmärken.

Så här designar du dina strykmärken med egen logo
Strykmärken med en egen logo är perfekta om du vill sätta din företagslogo på kläder och andra textilier. För att kunna skapa ett strykmärke med din egen logo måste du först ha din företagslogo på din dator, så att du kan ladda upp den till vår webbplats.

Den enklaste lösningen: Ladda upp din logo under figurer eller bakgrund. Kontrollera att strykmärket ser ut som du vill genom att förhandsgranska det innan du beställer. Om du vill ha fler alternativ när du designar ditt strykmärke kan du välja "Avancerad designer för strykmärken" ovan. Ladda upp din logo under "bilder". Här kan du flytta logon och välja konturskurna strykmärken. Du kan även välja den exakta bakgrundsfärgen som du vill ha. Allt du behöver göra är att ange en hex-kod eller välja en färg. Ett konturskuret strykmärke innebär att vi skär strykmärket längs konturen på din logo. Så om din logo är en stjärna, blir strykmärket med din logo också format som en stjärna.

Du bestämmer naturligtvis själv storleken på ditt strykmärke med din logo. Skulle du behöva märken av olika storlekar, kan du bara lägga till dem i korgen och gå tillbaka och beställa en annan storlek. När du har rätt storlekar och det antal du behöver fortsätter du till betalningen. Om du kommer på att du måste beställa fler strykmärken med din egen logo vid ett senare tillfälle, behöver du bara gå till beställ igen här på Ikast Etikett, så blir de precis som när du beställde dem första gången.

Halloween-dräkter, roliga teckningar och mycket mer.
Även om vi kallar den här produkten för "strykmärker med egen logo", så behöver det naturligtvis inte vara en logo som du laddar upp. Strykbara etiketter med logo kan ju användas på flera olika sätt. Om du har en bra idé är det bara att köra på.

Du kan t.ex. ladda upp en teckning och skapa ett personlig strykmärke istället för att ladda upp en logo. Det kanske är en teckning som dina barn har gjort eller en professionell illustration. Vi har sett många fantastiska designer där man satt barnens teckningar på en tröja. Då får barnet sin egen illustration på tröjan och det är så coolt! Se bara till att teckningen har ritats i skarpa färger och att den skannas in tydligt.

Skapa roliga strykbara etiketter till festen: Ska du på svensexa, ett bröllop eller en stor födelsedagsfest? Då kan du göra t-shirts med en rolig illustration eller text, som t.ex. "Hjälp, jag ska gifta mig" eller en liknande humoristisk och personlig text om personen som ska firas. Du kan även ladda upp ett foto och skapa ett strykmärke med ett foto istället för en logo. Och om du inte har ett foto eller en illustration, kan du även designa ett eget strykmärke direkt på webbplatsen. Där kan du välja mellan flera olika typsnitt, färger, symboler, bilder och vackra mönster.

Ett strykmärke kan även användas till Halloween-kostymer. Se till exempel den vackra designen för "Atom Albert" (ett påhittat superhjältenamn) som har satts på en t-shirt. Strykmärket har beställts i olika storlekar, så att det kan bli påstruket på ett pannband, en t-shirt och en mantel.

Strykbara etiketter med egen logo är en enkel och hållbar lösning


Märk dina arbetskläder för att framhäva din logo. Våra strykbara etiketter är mycket billiga och pengarna som du spenderar tjänar du snabbt tillbaka, eftersom borttappade kläder med ett strykmärke lättare kan hitta tillbaka till sin ägare. Det är också möjligt att lägga till ett namn under varje logo, så att kläderna blir mer personliga och kunderna kan se personalens namn. Vill du ha vävda textiletiketter? Då ska du kolla in våra vävda etiketterhär
 

Fakta om våra strykmärken med logo

 • Strykmärken med logo stryks lätt på och tål 60 graders tvätt och torktumling.
 • Våra strykbara etiketter med logo kan göras i de färger, bakgrunder och figurer som du väljer i online-designern.
 • Ju fler tecken, desto mindre text. Vi tillverkar dem precis såsom du bekräftar dem på webbplatsen.
 • Strykmärken med logo är perfekta när du vill märka olika typer av kläder, t.ex. t-shirts, jackor, hattar, handskar, tröjor, byxor m.m.
 • Användarvänlig, mjuk kvalitet som är skonsam mot huden.
 • Våra strykbara etiketter med egen logo innehåller varken ftalater eller PVC.
 • Testade och överensstämmande med EU-standarden Leksaker - Säkerhetsregler, EN 71-3.
 • Instruktioner ingår.
 • Våra strykbara etiketter med egen logo färgar inte av sig. Tänk på att trycket kan försämras om den strykbara etiketten kommer i direkt kontakt med oljiga krämer, t.ex. solskyddsmedel.
 • Om du får en ny logo, kan du neutralisera de strykbara etiketterna genom att stryka på en ny (upp och ned) ovanpå eller genom att ånga bort dem. Det är dock inte lätt att ånga bort dem, eftersom våra strykbara etiketter är tillverkade för att sitta kvar. De måste skalas av när de är mycket varma.


 
Kundrecension(er):
Vivi-Anne, Västerhanin..

Hittade Ikastetiket på syfestivalen i februari 2016 på Älvsjömässan och beställde strykmärken med namn och foto på deras hemsida. Jag fick dem levererade inom några dagar och de var mycket finare än jag hade kunnat förvänta mig. Istället för att sy fast vävda namnetiketter på barnkläder, kan jag stryka fast dem. Jättelätt och så roligt med namn och foto på kläder för småbarn som ännu inte lärt sig läsa sitt namn. Jag vill rekommendera strykmärkena till alla som behöver eller vill märka barnkläder på ett enkelt och roligt sätt.

Marina, Gällivare

Tack vare den tunna plasten så sitter dom bättre vid tvätt, etiketten "smälter" fast....Så m.a.o föredrar plast före tyg i detta fall!

Ylva, Göteborg

Fungerade alldeles utmärkt till det jag tänkt. Och tack vare den tydliga instruktionen som medföljde leveransen var det inga problem att fästa etiketten trots att underlaget egentligen inte tålde strykning! För övrigt kom leveransen snabbt.

Annette, Hellsing

Alltid alltid nöjd!

Annika, Boden

Hej! Fantastisk snabb leverans. Jag tänkte när dom kom som en plastremsa plast - Vad är detta? Men när jag väl provat stryka på så är jag mycket nöjd över resultatet. Köper gärna här igen :)

Läs alla kundrecension(er)

 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2035 anmeldelser

5/5 12