Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1713448682 
0

Vävda namnband med egen design

 • Gör ditt klädesplagg unikt
 • Vävda namnband i 10, 14 och 25 mm
 • STANDARD 100 by OEKO-TEX®
Levererad till dig: 25-30 april
Leveranspris: Fri frakt över 249 kr, annars 45 kr

Använd våra namnband på kläder och dina egna skapelser

Om du vill ge dina kreativa verk det där lilla extra, blir våra vävda namnband pricken över iet, eftersom de är gjorda av mjuk polyester och kan göras i din egen design.

Du kan själv bestämma designen och texten till namnbandet, så du får ett eget namn på ett vackert och unikt sätt.

Namnband kan man också fästa på barnens kläder, så borttappade kläder enklare hittar hem igen.

Våra namnband textil är STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificerade. Certifieringen garanterar att namnband inte innehåller hälsoskadliga ämnen så att du lugnt kan sätta dem i dina barns kläder.

Leter du efter självhäftande namnlappar?
Pris (inkl. moms) kr. kr

Vävda namnband


Har du frågor om kvaliteten på våra vävda namnband eller designen på våra vävda namnband finns vi här för att prata med dig på chatten. Vi berättar mer om produktionen av vävda namnband så att du blir glad och nöjd när du tar emot dina helt egna unika vävda namnband.

De fina vävda namnbanden har många användningsområden och det är endast din fantasi som sätter gränser. De vävda namnbanden finns i tre olika bredder, 10mm, 14mm och 25mm. Längden på de vävda namnbanden beror på hur mycket text du skriver. Var därför uppmärksam på hur du vill att dina vävda namnband används och tänk över om du behöver göra texten kortare.

Välja färg till både text och bakgrund


När du designar dina vävda namnband har du många olika möjligheter att anpassa dem efter dina önskemål och behov. Du kan t.ex. välja mellan olika typsnitt och du gärna vill ha text på en eller flera linjer. Dessutom måste du välja färg till både text och bakgrund. Du kan också välja mellan många olika figurer som du kan lägga till på ditt vävda namnband. Kan du inte bestämma dig för färg eller vill du gärna ha vävda namnband i olika färger utan att behöva köpa 50 av varje färgkombination kan du under "bakgrund" välja olika paket.

Du kan välja om du vill ha dina vävda namnband med eller utan strykbar baksida. Väljer du vävda namnband med strykbar baksida kan du ändå sy fast dem om du önskar.

Sätt vävda namnband på dina kreativa projekt


Det är enkelt och billigt att göra tygmärken med vävda namnband till dina kreativa projekt. Att kunna sätta sitt eget namn på sina verk är en fantastisk känsla, oavsett om du syr, stickar, väver eller broderar. Vävda namnband är som ett eget visitkort, särskilt om du ger bort väskor, kläder eller andra accessoarer till din familj och vänner. På så sätt påminns de om att du arbetat med själ och hjärta på gåvan.

Våra vävda namnband är populära bland nya designers och hantverkare, som säljer sina verk som en hobby, eftersom de är ett billigare alternativ till våra vävda tygmärken. Vi kan hålla låga priser på våra vävda namnband i och med att vi har ett fast urval av färger, typsnitt och figurer som vi kan väva på dem. Du väljer en kombination av färger och ett typsnitt och bestämmer om du vill ha en eller flera figurer på det vävda namnet.

Självklart bestämmer du själv vad du vill skriva på det vävda namnbandet
Vissa vill ha sitt namn, initialer eller titel, medan vissa vill ha "Tillverkad av ...", "Designad av ...", "Stickad av mormor" eller text liknande "Det här tog tid" och "Återbrukad med kärlek". Andra vill ha sitt Instagramnamn eller andra profilnamn för att göra det enklare för kunden att hitta dem på andra plattformar. De vävda namnbanden kommer i en form som gör att du lätt kan klippa och vika dem precis där du vill.

Om du bara behöver en mindre mängd vävda namnband i olika färger så säljer vi även vävda namnband i vackra blandade färger som färdiga paket. En annan bra lösning för dig som vill ha variation på dina vävda namnband, är att sy fast dem på en fin överbliven tygbit innan du syr dem på det färdiga projektet. Resultatet blir superfint!

Du kan i princip göra vad du vill och det finns massor av alternativ när du gör personliga vävda namnband. Om du vill ha en logga på bandet ska du kolla på våra vävda namnband med logga.

Utforska hela vårt utbud av labels.

50 st. namnband kostar endast 195 kr. Pengarna tjänar man snabbt igen på försvunna kläder som man får tillbaka. Om du använder namnbanden på dina egna skapelser, behöver du inte få många nya kunder före namnbandet är intjänat. Med namnet på kläderna är det lätt för folk att hitta fram till dig.

Klicka här för inspiration till olika designer och färgkombinationer, baserat på vad andra har valt.

Det lönar sig att även sätta telefonnumret på namnbandet, så att kläderna / sakerna lätt hittar tillbaka hem.

Se även: Militära Namnband.

STANDARD 100 by OEKO-TEX® cert.nr. 1003008 centexbel.
 

Fakta om våra vävda namnband

 • All text på våra namnband centreras.
 • Vi gör också namnband, som man kan stryka fast. Bekanta dig med våra strykmärken som är otroligt hållbara och lätta att använda.
 • Namnbandet är gjort till 100 % av mjukt polyester.
 • Våra namnband är testad och håller för 90° tvätt.
 • Höjden på namnband är antingen 10, 14 eller 25 mm. Höjden och längden beror på antal tecken och typsnittet.
 • Vid val av guld eller silver används lurex garn som är lite styvare. Vi levererar alltid ca 10 % mer vid användning av guld eller silver i och med att det kan finnas småfel i vävningen. Då får du garanterat den mängden du har betalat för och kanske lite mer.
 • På varje sida av texten väver vi 15 mm extra.
 • Färgar inte av sig.
 • Tillverkad i Europa.
 • STANDARD 100 by OEKO-TEX®, vilket innebär att inga hälsoskadliga ämnen har använts.
 • Cirka 80% av garnen är återvunnen polyester.


Använd dina vävda namnband som du vill


Vävda namnband är ofta tillverkade så att slutänden på bandet viks in under sig själv, så att den avklippta änden döljs. Men vi ser ofta vävda namnband som viks så att de kan användas som en hängögla på t.ex. diskhanddukar, handdukar och grytlappar m.m. Observera att vävda namnband har en liten punkterad linje som visar var du ska klippa. Om du vill ha vävda namnband utan denna linje ska du istället beställa våra presentband.

Miljövänliga vävda namnband


Textilindustrin är ansvarig för mycket av världens föroreningar och därför är vi stolta över att 80 % av garnet i våra vävda namnband kommer från återvunnen polyester. Med tiden hoppas vi kunna använda 100 % återvunnen polyester.

 
5/5 - baserat på 72 recensioner
Kundrecension(er):
Ingrid, Bålsta

Min svägerska fick banden jag beställt igår och de har redan kommit till användning. Det var en överraskning och hon blev förtjust.

Marianne, Västerås

Jag är mycket nöjd med de vävda namnbanden, som jag fick i brevlådan idag! De blev så eleganta, svarta band med guldtext. TACK! Om jag behöver mer, återkommer jag till Er. Vänliga hälsningar från Marianne Meilink

Svar,

Hej Marianne,

Tack så hämskt mycket för din fina kommentar! Du är välkommen åter :-)

Mvh Hanne

Kristina, Vetlanda

Jättenöjd med produkten, lätta att stryka på plagget. Snyggt!

Stina, Uppsala

Mycket nöjd med de proffsiga namnbanden! Tack!

Anita, Hallstahammar

Jättefina band. Nöjd med min beställning. Kommer absolut att rekommendera er!

Svar,

Hej,
Tack så mycket för din fina kommentar och rekom.
På trevligt återseende,
Mvh Hanne


 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2316 omdömen

5/5 72