Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721860961 
0

Vävda etiketter i din egen design

 • Från bara 100 st.
 • Hög kvalitet
 • Öko Tex 100-certificerat
Levererad till dig: 9-19 augusti
Få ett pris

Vävda etiketter till professionell textilproduktion

Vill du göra din skapelser unika och vackra, är våra vävda etiketter en bra lösning.

Du kan designa dina egna vävda etiketter precis som du vill ha det. Det är du som bestämmer färg, storlek, design, och vikning så att de passar till dina produkter.

Om mängden är för stor eller priset för högt, kan du köpa fra 100 st vävda labels med mellan vikning eller med vikning av ända

Om kostnaden är för hög första gången kan du beställa 50 vävda namnband med din egen text för bara 195 kronor. Om du är osäker på vad du ska välja kan du beställa prover på vävda etiketter.
 
SKICKA EN FÖRFRÅGAN - få en icke-bindande offert inom 1-2 timmar under öppettiderna.
 
 
Enhetspris
100 st.12,90 kr
300 st.5,20 kr
500 st.3,50 kr
1000 st.1,85 kr

Startkostnad per design kr 500 (engångskostnad).

Företag, föreningar och andra: observera att alla ovanstående priser är exklusive moms.

Köp vävda märken för professionellt bruk från Ikast Etikett


För dig som tillverkar kläder på kommersiell nivå är vävda märken för professionellt bruk ett måste, oavsett om det är för enskilda unika klädesplagg eller en stor kollektion. Med vävda märken känner dina kunder lättare igen ditt varumärke och kan hitta dig och dina produkter igen när de vill köpa mer.

När du beställer vävda märken från oss måste du skicka med en design. Vi skickar sedan designen till vår produktionsavdelnings, som i sin tur skapar ett utkast som du får godkänna innan vi börjar tillverkningen. På så sätt kan vi tillsammans se om något behöver ändras innan vi sätter igång.


Hur ska dina vävda märken se ut?


Innan du kontaktar oss kan det vara bra att fundera på vilken typ av märken du vill köpa. Vi tillverka vävda märken med olika sorters vikning, t.ex. märken som viks på mitten, på sidorna, diagonalt eller med så kallad Manhattan-vikning. Vi kan även tillverka märken utan vikning. Du kan se exempel på märken utan vikning här.

Hur du vill att dina märken ska se ut beror även på vilket utseende du är ute efter och var märket ska sitta på plagget. Olika märken kan bidra till olika utseenden. Vissa kanske föredrar ett större märke i klara neonfärger som syns, medan andra kanske vill ha ett mer diskret märke. Det beror helt på hur du vill marknadsföra ditt varumärke, dina kläder och olika stilar.

Vävda märken i hög kvalitet
Våra vävda märken är gjorda av polyester, vilket ger ett väldigt hållbart resultat. Det bidrar samtidigt till att du kan lägga till en hel del detaljer på märket.

Om du vill ha märken i andra material ska du istället kolla på våra bomullsetiketter eller våra hållbara etiketter. Dessa etiketter kommer med tryck, vilket skapar en helt annan stil än den du får med våra vävda märken. Det är helt upp till dig vad du väljer, du kanske till och med vill ha olika typer av märken för olika typer av produkter.


Berätta vilken storlek du vill ha och hur du vill att texten, loggan och färgerna osv. ska vara, så hittar vi den bästa lösningen tillsammans.

Hos Ikast Etikett kan du även köpa hängetiketter och tvättanvisningsmärken, så att dina kläder ser så bra ut som möjligt innan de kommer ut på marknaden.

Vill du göra din skapelser unika och vackra, är våra vävda etiketter en bra lösning.

Du kan designa dina egna vävda etiketter precis som du vill ha det. Det är du som bestämmer färg, storlek, design, och vikning så att de passar till dina produkter.

Vi göra vävda etiketter i valfri pantonefärg, se vår färgkarta men observera att färgerna inte återges exakt på en datorskärm.

Nedan har vi sammanställt ett referenserbjudande.

Söker du efter något annat? Se vårt utbud av labels.
 

Fakta om våra vävda etiketter

 • Upp till 8 färger totalt
 • Görs helt enligt ditt önskemål
 • Ingen standard storlek
 • Vikning efter ditt önskemål, se bilden ovan
 • Kan laserskäras i vilken form som hels
 • Damast-, taft- och sidenvävning kan kombineras, exempelvis i olika toner (t.ex. svart på svart).
 • Finns möjlighet till detaljerade vävningar, där det används finare och mera garn för att kunna återge små detaljer så bra som möjligt
 • Öko Tex 100 cerficeret


Inspiration till dina vävda etiketter


Numera har många kläder ute i handeln vävda etiketter och på senare år har det även blivit populärt att tillverka personliga etiketter för både stora och små kreativa projekt. De vävda etiketterna fungerar som ett "visitkort", där tillverkaren eller designern visar användaren vem som designat plagget. Med Ikast Etikett kan du designa och beställa egna etiketter som verkligen återspeglar ditt varumärke.

Du kan dessutom välja mellan flera olika typer av väv som också skapar olika uttryck, vilket i sin tur kan understötta ditt varumärke ytterligare.

Sidenväv ger den vävda etiketten en blank och glänsande yta.

Med damastväv kan vi väva in mönster i din vävda etikett istället för att använda tryck.

Vi kan dessutom väva med ?high defintion? om din vävda etikett har många detaljer. Denna vävteknik använder fler trådar i ännu finare kvalitet.

Har du redan en färdig design? Om inte kan det vara bra att överväga följande:

 • Ska det vara hög kontrast mellan bakgrundsfärg och textfärg ? eller ska färgerna gå ton-i-ton?

 • Vill du kunna använda samma etikett till alla dina skapelser/kollektioner, eller behöver du olika vävda etiketter som matchar plagget som de ska sitta på?

 • Vill du ha en ram runt texten? Ramen kan t.ex. vara en hel linje, prickade linjer eller bara vertikala eller horisontella linjer längst ner eller på sidorna.

 • Ska det vara ett mönster bakom texten? Du kan enkelt ge ett visuellt intryck av flera lager på den vävda etiketten genom att sätta text ovanpå ett mönster.

 • Hur ska etiketterna sys fast? Fundera på hur du vill fästa dina vävda etiketter. Överväg även vilket material de ska sitta på innan du väljer hur de ska vikas.

 • Vi kan väva in både logo och text i dina etiketter.
 
Kundrecension(er):
Hanne, Älmhult

Jättenöjd med mina vävda namnband! Snabb leverans, Tack!

Cathrin, Haninge

Roligt att kunna skapa etiketter utifrån egen namnteckning med perfekt resultat. Trevligt bemötande och snabb leverans. Mycket nöjd med mina etiketter.

Svar,

Hej Cathrin,
Ja roligt när man kan designa sina helt egna etiketter :-)  Välkommen åter!

Mvh Hanne

Christina, Göteborg

Jag är jättenöjd med mina textiletiketter, helt utförda efter mitt eget önskemål. Jättebra service och trevligt bemötande! Tack!

Svar,

Hej!
Trevligt med nöjda kunder :-).
Välkommen åter!
Mvh Hanne

Svar,

Hej!
Bra du blev nöjd, och tack för din trevliga kommentar!
Välkommen åter,
Mvh Hanne

Marie, malmö

Bra kundkontakt, proffsigt arbete och snabbare leverans än räknat. Fick precis hem mina vävda etiketter och de är jätte fina. Super nöjd!

Markus, Norrköping

Leveransen höll på att bli försenad med det löstes snabbt över mail. Färgerna och kvalitén är väldigt hög och är väldigt nöjd!

Läs alla kundrecension(er)

 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2352 omdömen

5/5 8
Vi har öppet hela sommaren