Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719151837 
0

Gummi-armband i din egen design

  • Merchandisearmband
  • Kan tryckas och graveras
  • Alla färger från Pantonefärgkartan
Levererad till dig: 25-26 juni
Få ett prisSe alla entreband

Armband av gummi är en praktisk lösning

Armband av gummi eller silikon är en praktisk lösning till ditt nästa stora event, festival eller kanske till ett stort bröllop eller liknande. Designa ett unikt armband med eventets namn eller datum så du kan hålla koll på vem som besöker eventet. Armbandet kan ju tas av men är i alla fall en säkerhetsdetalj - och olika färger på armbanden kan signalera t.ex VIP-status. Våra gummi-armband finns både till barn och vuxna.

 
SKICKA EN FÖRFRÅGAN - få en icke-bindande offert inom 1-2 timmar under öppettiderna.
 
 

Gummi-armband till ditt event

Ge dina gäster eller besökare ett snyggt armband - ett armband som de kanske till och med har runt handleden efter själva arrangemanget - bara det är snyggt och kan ses som en cool accessoar tillsammans med en klocka eller ett annat armband. Många festivalbesökare låter armbandet sitta kvar i veckor eller månader - och om armbandet är tillverkat av slitstark silikon - ja så förlänger du antagligen den tiden en hel del! Vi har massor av olika lösningar inom entréband. Se alla möjligheter här!

Armband av gummi till den stora festen eller festivalen - som kan användas igen

Låt oss säga du ska ha ett stort bröllop med 100 deltagare, en stor firmafest eller ett event. Om du skickar ut armbandet med posten för själva tillställningen kanske tillsammans med lite praktiska informationer ger det ett lyxigt och proffsigt intryck. Om olika personer skall ha olika status (kanske tillgång till ett VIP-område, fri bar eller något helt annat) är ett gummiarmband ett lätt sätt för personalen att se vem som kan och får göra vad.

En snabb visning av handleden är snabbt och smidigt i en situation med kanske många gäster och hög ljudnivå. Om du vill signalera en miljömedveten profil kan du be dina besökare att lämna sina band i en låda vid utgången. Tvätta banden och använd igen - eller se till att de återvinns förnuftigt. Armband med RFID-teknik har vi också - till betalning och kontroll

Breda eller smala gummi-armband från 5 till 12 millimeter - med din logga på?

Ju bredare band, desto mer plats att skriva eller få grafik på ditt band. Vi kan trycka både "på normalt sätt" i alla pantonefärger på ditt band (och det gäller både för bandet och ditt tryck) och självklart kan du också få din logga eller en annan grafisk symbol på ditt armband. Tips: håll armbandet så "rent" som möjligt - en enkel text och kanske en logga brukar fungera bäst.

Billiga gummi-armband till vuxna eller barn

Du kan få gummi-armband både till vuxna och barn. Ge all de barn som skall besöka den stora födelsedagen ett armband där det står "Jonas 6 år - gratis glass" eller nåt liknande. Det kommer barnen att älska och komma ihåg! Våra barnstorlekar är 150, 160 eller 180 mm i omkrets och våra armband till vuxna är som standard 220 millimeter i omkrets.Våra mest populära festivalarmband - se vad de kostar här!

Gummiarmband med relieftryck - upphöjt eller nedsänkt gravering

Relieftryck kan vara väldigt elegant. Tänk dig ett knallrött armband med vit text i upphöjt relieftryck. Eller ett vitt armband med relieftryck i guld till ditt event hos guldsmeden eller klockbutiken? Relieftryck kostar lite extra men om du beställer många armband blir priset per styck inte farligt.

Armband av silikon i vilken färg du vill!

Hos Ikast Etikett kan du ditt gummi-armband i vilken färg du vill (så länge du håller dig inom Pantonekartan). Men om du har en kul idé där du kanske vill ha ett glimmerarmband, ett armband med LED-ljus i eller något helt annat - fråga oss! Våra konsulenter brukar kunna fixa det mesta!

Vad kostar det att göra sina egna gummiarmband?

Det är antagligen billigare än du tror! Minsta antal du kan beställa är från endast 100 styck - här kan du räkna med ett styckpris på ungefär en tia men om du beställer fler skjunker priset snabbt till ett par kronor. Det tillkommer en design/uppstartskostnad på ungefär 1000:- per beställning - så ju fler du beställer, desto billigare blir det!


 

Fakta om våra gummiarmband

  • Använd som stödarmband
  • Alla färger från Pantonefärgkartan
  • Kan levereras i klar PP-påse där man kan trycka sitt budskap
  • Kan leveras i vilken storlek som helst
  • Standard är 5 och 12 mm i bredd


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2345 omdömen

5/5 1