Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719154953 
0

Pride stödarmband

  • Vävd kvalitet
  • Återanvändbart lås
  • Specialdesignat
Levererad till dig: 3-24 juli
Få ett pris

Få stödarmband och försäljningsmontrar som Copenhagen Pride

Ikast Etikett har i samarbete med Copenhagen Pride designat en försäljningslösning för deras Pride-armband. Syftet är att samla in pengar till Copenhagen Pride och arbetet med mänskliga rättigheter och jämställdhet lokalt och internationellt. Försäljningsmontern är utformad efter deras önskemål och innehåller vävda armband i specialdesignade plastförpackningar.

Arbetar du i ett företag, en organisation eller en förening som vill skapa insamlingar? Då kan vi rekommendera armbandsförsäljning. Vi skapar en helhetslösning med en monter som utformas utifrån era önskemål och behov.

Försäljningsmontern kan placeras ut i butiker och restauranger och är ett bra sätt att annonsera, informera och samla in pengar till ett gott ändamål.

Vill du ha en liknande lösning, eller har du något helt annat i åtanke, är du välkommen att kontakta oss på 040-606 06 51 eller via kontaktformuläret nedan. Vi älskar en riktig utmaning.

Här ser du en översikt över våra stödarmband.
 
SKICKA EN FÖRFRÅGAN - få en icke-bindande offert inom 1-2 timmar under öppettiderna.
 
 
Pris per kartong med 25 armband (individuellt förpackade inklusive tryck på kartong)
1000 st.185,00 kr

Företag, föreningar och andra: observera att alla ovanstående priser är exkl. moms.

Få uppmärksamhet med stödarmband


Med stödarmband samlar du inte bara in pengar. Du skapar också medvetenhet om saken. Ett armband på handleden på en ambassadör är den bästa uppmärksamhet du kan få.

Armbanden från Wacken Festival är ett exempel på hur en festival samlade in pengar, eftersom konserterna inte kunde hållas under corona pandemin. Armbanden såldes i förpackningar av 4. Från fabriken sattes armbanden på en bit kartong och lindades in i plast - redo att hängas på försäljningsdisplayer. 


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2345 omdömen

5/5 1