Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716220837 
0

Nyckelarmband

  • Flera slags band
  • Läckert & hållbart
  • Justerbart
  • Modern design
Levererad till dig: 30 maj-24 juni
Få ett pris

Armband till nycklar eller nyckelkort

Kunderna behöver använda nyckeln på många ställen men har ingenstans att ha den. Lösningen skulle kunna vara detta snygga och hållbara armband.

Antingen med ett vävt band/snöre som på bilden eller med ett gummi-/silikonarmband. Med detta nyckelarmband har kunden alltid nyckeln nära till hands och riskerar inte att tappa bort den.

Söker du efter något annat? Se alla våra stödarmband.

 
SKICKA EN FÖRFRÅGAN - få en icke-bindande offert inom 1-2 timmar under öppettiderna.
 
 
Enhetspris:
100 st.19,97 kr
500 st.7,95 kr

Startavgift 500 kr per design (engångskostnad)

Färgbyte 250 kr (om du vill byta grundfärgen)

Observera vänligen att alla ovanstående priser är exkl. moms.

Nyckelarmband som förenklar


Låt oss säga du har ett gym där dina gäster låser in sina saker i ett skåp. Men var skall de ha sin nyckel när de tränar, simmar, badar bastu eller svettas på spinningcykeln? man kan lägga nyckel i en ficka eller på golvet, men risken är stor att man tappar den eller helt enkelt bara glömmer den. Om man har nyckeln eller nyckelkortet om handleden eller kanske binder fast den i en hälla på byxorna vet man var man har sin nyckel. Lätt, smidigt och säkert.

Bättre säkerhet med nyckelarmband


Om din personal i en butik, på ett äldreboende eller på ett annat ställe där man ofta har behov för att låsa upp bestämda dörrar eller skåp ofta, kan ett nyckelband förenkla livet och nyckelhanteringen en hel del. Säkerheten blir också bättre eftersom risken minskar för att man tappar nyckeln eller glömmer den på ett bord eller i en upphängd jacka. Dagispersonal skall ofta låsa och öppna bestämda dörrar så att barnen kan komma ut att leka. En nyckel i fel (små) händer här kan vara farligt, om Ville på 5 år kommer över en tappad nyckel som ligger på golvet och listar ut i minusgrader utan några kläder på sig.

Nyckelarmband till ditt barn?


När ditt barn har blivit så stort att det själv går hem från skolan och skall öppna dörren till huset eller lägenheten på egen hand, kan det kännas tryggt att barnet vet var nyckeln är. Kanske gör du ett avtal med skolfröken att hen hjälper Agnes på 9 år med att fiska upp nyckeln ur ryggsäcken och sätta den på handleden.

Nyckelarmband till seniorer eller andra med speciella behov


Äldre, rörelsehindrade eller personer med en annan funktionsnedsättning kan behöva hjälp med att låsa upp dörrar eller andra utgångar - kanske på ett äldreboende där några boende får komme till visaa områden och andra inte. En nyckel runt handleden gör det enkelt för personen bådet att komma ihåg var nyckeln är, och det blir också lätt att komma åt den när man behöver den.


 

Fakta om våra nyckelarmband

  • Max totalt 3 färger i det runda snöret.
  • Lämpar sig bäst till text och enkla loggor.
  • Kan göras som silikonarmband med möjlighet till många detaljer.
  • Kan levereras med löpande numrering.
  • Beställningar med tryck i egen design, minimum 100 st.


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2332 omdömen

5/5 1