Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1721852886 
0

Passerkort

  • Från endast 100 st.
  • Kan levereras med din design
  • Alla chip
Levererad till dig: 8-16 augusti
Få ett pris

Passerkort och andra former av tillträdeskontroll

Ibland vill man ha kolla på vilka som kan komma in på en arbetsplats, ett lager, en festival eller ett arrangemang. Så är det smart med någon form av passerkort eller passerarmband.

Det finns många olika sätt att lösa det har på - och hos Ikast Etikett kan du få det precis som du vill ha det, från enklare lösningar till exklusiva passerkort i trä med din logga på eller med ett annat motiv.

Här hittar du våra andra lösningar av RFID.


 
SKICKA EN FÖRFRÅGAN - få en icke-bindande offert inom 1-2 timmar under öppettiderna.
 
 
Priser (FM1108) - 85x54mm (plastkort):
100 st.16,60 kr
500 st.7,15 kr
1000 st.5,45 kr
5000 st.3,55 kr

Startkostnaden per tryckt sida är 500 SEK.

Det är mycket viktigt att du vet vilket chip som stöder systemet. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor om kort med RFID eller NFC.

Billiga passerkort med RFID eller NFC-tagg


Enklare eller billiga plastkort kan användas som passerkort på företaget, ge tillträde till vissa områden eller funktioner. Många gym och simhallar använder dom också för att ge tillträde och för att hålla koll på vem som kan komma in var - som damernas omklädningsrum eller VIP-avdelningen. De här korten av plast är väldigt hållbara och kan få en intelligent RFID- eller NFC-tagg som gör det enkelt att också använda dom också som betalningsmedel i exempelvis lunchmatsalen eller i olika automater. Du kan välja att trycka den anställdes foto, namn, id osv. på korten vid behov - det förhindrar missbruk och ger mer säkerhet och kontroll. Läs mer om passerkort med RFID eller NFC


Lyxiga passerkort i trä


Om dina medarbetare kanske arbetar i butik, i ett showroom för bilar eller kök eller ett annat ställe där dina produkter ska visas fram kan de se lite fel ut med ett plastkort om halsen. Så rekommenderar vi våra snygga träkort. Du kan exempelvis ha företagets eller butikens namn, färger eller logga på framsidan och medarbetarens namn på baksidan. Kortet kan hängas om halsen i ett trevligt band. Välj mellan olika träslag som ceder, björk eller bambu. Läs om passerkort i trä här

Elektroniska passerkort till företaget sparar pengar och besvär


Istället för att kopiera fysiska nycklar till dina medarbetare - ge dom ett passerkort med elektronisk öppningskontroll. Nycklar kan tappas eller komma på avvägar, och det är mycket mer besvärligt att byta lås och ge alla anställda nya nycklar än att helt stänga av en medarbetare i systemet och tilldela ett nytt kort med en ny tillträdeskod. Ett smart passerkort eller passernyckel i kreditkortsformat förhindrar stölder och ovälkomna besök på arbetsplatsen.

Hygieniska passerkort under Covid 19 - men också efter pandemin


Ju färre fysiska kontaktytor desto sämre möjligheter för Corona eller andra virus att smitta genom fysisk kontakt. Så om företagets kort inte bara öppnar dörren men också ser till att den svänger upp av sig själv har du gjort mycket för att förhindra smittspridning på företaget eller på kontoret. Det här gäller också andra virusburna sjukdomar som förkylningar så på sikt kan det spara dig och firman många onödiga sjukdagar.

Passerkort eller passerarmband? Runt halsen eller handleden?


Passerkort runt halsen är den mest bekväma formen av kontroll på arbetsplatsen, men om du eller dina medarbetare arbetar i miljöer med farliga maskiner eller i miljöer där man inte får kunna sitta fast i noget med ett band om halsen är förstås ett armband runt handleden mycket bättre och säkrare. Vi erbjuder både PET-armband och vävda armband med RFID- eller NFC-chip. Det senare lämpar sig mest för tillfälliga användningsområden som festivaler. Hållbara armband med RFID-chip


Finns det miljövänliga passerkort?


PET (Polyetentereftalat) är en plastsort som ganska enkelt kan smältas om och användas igen och igen. Det är därför de flesta plastflaskor med pant du köper är gjorda av detta plastmaterial. Du skall välja passerkort eller andra plastförpackningar gjorda av PET om du vill vara säker på att dina kort kan recyclas.Träkort är också ett förhållandevis miljövänligt alternativ. Trä är ett material som kan återanvändas 100% och innehåller heller inte några kemikalier eller miljögifter. Och så signalerar det att du har valt ett grönt alternativ!

 

Fakta om våra passerkort

  • Observera att du måste ha ett system som kan koda och läsa korten för att korten du beställer ska fungera.
  • Du kan välja att trycka den anställdes foto, namn, id osv. på korten vid behov.
  • Vårt kort är lämpligt att använda som tillträdeskontroll i gym, som medlemskort, passerkort eller som betalkort i en cafeteria eller liknande.
  • Du har många möjligheter att formge dina RFID-kort så att de passar ditt företag på bästa möjliga sätt.


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2352 omdömen

5/5 1
Vi har öppet hela sommaren