Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1713451937 
0

Armband till resorthotell och campingplatser

  • Unika armband för din anläggning
  • Ge dina gäster en proffsig välkomst
  • Bra, hållbar kvalitet

Ge dina gäster en professionell upplevelse

Här kan du snabbt och enkelt få en offert på skräddarsydda armband till din semesteranläggning, resorthotell eller campingplats. Vi vet att rätt armband kan användas till mycket mer än att identifiera dina gäster. Med rätt armband till rätt gäst eller besökare får du ett verktyg som ger dina gäster en bättre semesterupplevelse.Ikast Etikett gör unika armband till bland annat resorthotell, nöjesparker, semesteranläggningar, badland och campingplatser. Hos oss kan du få precis det armband, som passar dina behov och dina gäster.

När du beställer armband från oss bestämmer du allt från färger och design till material och funktioner för att matcha ditt varumärke och dina behov. Lägg till RFID/NFC så att gästerna kan låsa upp sitt rum, stuga eller lägenhet enkelt och smidigt, eller för att kunna låsa in sig till ett bestämt område. Det vill säga att med armbandet kan gästerna få tillgång till lekplatser, pooler, barer, restauranger, all-inclusive-områden etc. Fördelen med ett armband jämfört med ett nyckelkort är att armbandet alltid sitter på handleden och därför sällan tappas bort - och det är enklare att kontrollera ett armband än att be om ett kort för din personal.

Välj bland en rad olika tygkvaliteter som passar dina önskemål om komfort och hållbarhet - vi kan producera allt från hållbart linne eller rPET. Genom att välja rätt tryckmetod (vi hjälper dig att välja utifrån hur armbandet skall användas) gör vi armbandet inte bara hållbart men också snyggt.- oavsett om det handlar om färgval eller små detaljer. Tips: om du väljer vävda armband framför tryckta får du ett mjukare och för användaren mer behagligt armband att bära. Vilket lås ska man välja till armbandet? Om du har många barnfamiljer som gäster är det viktigt att välja ett lås som är bekvämt för de små utan att vara irriterande eller trångt - men det ska också kunna hålla till lek, vatten och slitage. Det handlar om ditt armband - din design - din stil. Låt oss göra ett armband til dig som verkligen sticker ut!
 
SKICKA EN FÖRFRÅGAN - få en icke-bindande offert inom 1-2 timmar under öppettiderna.
 
  


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2316 omdömen

5/5 1