Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716216210 
0

Klisterlappar

  • God kvalitet
  • Håll koll på dina saker
  • Personlig text
  • Gör dina paket trevligare
  • Klisterlappar till alla ändamål
Levererad till dig: 23-28 maj
Leveranspris: Fri frakt över 249 kr, annars 45 kr

Klisterlappar

Här kan du designa dina klisterlappar. Du kan få det 100% som du vill ha det i alla tänkbara former och färger. Du kan själv välja färgen och få din logga eller budskap tryckt på.Och inte minst skickar vi snabbt!

Letar du efter flasketiketter till din hemmagjorda saft eller snaps? Dom kan du designa här
Vi erbjuder också

Klistermärken
Standard / rektangulär

Designa själv och se priser
Klistermärken fritt designade med din egen design
Designa själv och se priser
Skriv din text:
Välj typ:
Storlek max. 100x100mm:
x mm

Typ:

Välj antal:

Välj antal:

Storlek: 37 x 16 mm
Priset ändras vid färgtryck
Välj textfärg:
Pris (inkl. moms) kr. Pris (inkl. moms) kr. kr

Klisterlappar till dina personliga saker


En lapp på dina saker är smart. Om du sätter ett klistermärke eller en klisterlapp på din racket, din matlåda eller faktiskt vad som helst som tillhör dig vill lappen göra att det som är ditt enklare kommer tillbaka till dig.

Klisterlappar till butiker


När du köper eller beställer klisterlappar (eller klistermärken) är det alltid smart att köpa lite fler än vad du hade tänkt dig. Låt oss säga att du har en butik eller en online shop. Du beställer 100 stycken för att sätta på dina paket du skickar ut till dina kunder men efter ett par veckor eller månader har du inte fler. Dagarna går och du har mycket att göra. Att göra en extra beställning har du inte tid att göra. Nu skulle det ha varit smart att ha beställt lite extra!

Klisterlappar hemma


Vad kan man ha klisterlappar till i hemmet? Många saker! Man kan märka barnens tandborstar eller hårborstar, sätta ett klistermärke på de olika matlådorna och inte minst sätta en klisterlapp på leksakerna som ditt barn tar med till dagis. Det är också smart att sätta en klisterlapp på barnets skateboard, tennisracket eller allt annat som kan försvinna eller komma bort! Om något tappas bort under lek hos grannen eller glöms på en lekplats är det lätt att se vem den här grejen tillhör. Vi har också speciella cykel dekaler som vi kallar för Cykel-ID. Dom kan du se här!

Slitstarka ocg tuffa klisterlappar


Alla våra lappar är mycket hållbara. Namnklistermärkena tål maskindisk och du kan enkelt använda dem utomhus på t ex cyklar, skotrar och hjälmar som ofta utsätts för slitage från väder och smuts. Om du behöver sätta ett namn i kläder, ta en titt på Namnmärket eller våra strykmärken.

Oavsett om du är en förälder som vill göra vardagen lite lättare att handskas med, eller om du arbetar på ett ställe som ett dagis eller liknande, kommer du absolut att uppleva en lättare vardag med olika slags klisterlappar. Märk med symboler var vilken grupps leksaker eller utomhusredskap skall ligga, och om exempelvis ditt dagis är indelat i 3 grupper (igelkottarna, Grodorna och Fjärilarna) kan du använda klisterlappar till att markera olika platser vid bord, var man ska hänga kläder och en massa annat!

Designa dina egna namnklisterlappar


Det är bäst att ha så lite text som möjligt i namnlappar, för om bokstäverna blir för små kan kläddekalen vara svår att läsa. Om du letar efter namnklistermärken för barn rekommenderar vi att du helt enkelt skriver barnets förnamn och första bokstaven i efternamnet på den översta raden. På rad 2 kan du lägga till ett telefonnummer.

När du beställer dina namnklistermärken från Ikast Etiket har du många alternativ för att designa klistermärkena i precis den stil du vill ha. Du kan välja att designa varumärket helt neutralt i vitt och svart eller välja mellan de många vackra färgerna. Det finns något för alla, barn och vuxna. Du kan också sätta en form på namnklistermärkena eller ladda upp en bild.

Små och stora klisterlappar


Välj bland våra mallar om du behöver mycket små eller stora klisterlappar. Vi klarar det mesta!

Se även våra andra etiketter.


 

Fakta om våra klisterlappar

  • All text centreras och med största möjligt font. Desto mindre text desto större tecken.
  • Observera att klistermärken med transparent bakgrund endast kan tryckas med svart text - du kan inte ladda upp egen bild.
  • Skriv texten med både små och stora bokstäver om du vill.
  • Dessa klisterlappar levereras på rullar om bakgrunden är vit, annars på ark.
  • Klisterlapparnas storlek: 37 x 16 mm.


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2332 omdömen

5/5 1