Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719149422 
0

Tyvekarmband

  • Snabb leverans
  • Med eller utan tryck
  • Billigaste. Från bara 10 st.
Levererad till dig: 25-26 juni
Leveranspris: Fri frakt över 249 kr, annars 45 kr

Tyvek - det smarta armbandet som kan en hel del

Tyvek är det material man oftast använder till de mest vanliga festivalarmband du säkert har haft om handleden när du har besökt en festival, ett event eller kanske en mässa.

Det här är ett hållbart och välfungerande band som dessutom är billigt att producera. Läs allt om tyvekband här!

Vi erbjuder flera alternativ, som du hittar i formuläret längre ner på sidan under "Välj typ":

1. Tyvekarmband utan tryck från vårt lager, som kan beställas här på webbplatsen. Välj "utan tryck" i formuläret. Om du beställer före kl. 14:00 skickas leveransen samma dag.
2. Tyvekarmband med text tryckt som kan beställas här på webbplatsen. Om du beställer före kl. 14:00 skickas leveransen samma dag.
3. Tyvekarmband med logotyp kan beställas via info@ikastetikett.se eller här.

Kom ihåg: Vi har alltid tyvekarmband på lager som skickas samma dag som du beställer.

Antal och typ:
Välj antal:
st


Typ: (Observera: Din design nollställs när du ändrar typ)

Storlek:
mm mm

Kom ihåg att trycka på "Välj"

Bakgrund:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Välj typ:
Skriv din text:
Välj typ:
Välj antal:
Mix
Om du beställer t.ex. 30 armband och vill att 10 ska vara röda, 10 gröna och 10 gula, skriv gärna det här. Du kan bara beställa 10, 20, 30 etc. av varje färg.
Kom ihåg att kryssa i denna ruta:
Välj figur:
Figur vänster om texten
Figur till höger om texten
Figur till båda sidorna
Pris (inkl. moms) kr. kr

Bra, billigt och effektivt kontrollarmband


Ett tyvekband är ett kostnadseffektivt kontrollarmband - och det är lätt att designa sitt eget tryck eller design på det. Tyvekband är nog det armband vi har levererat flest av till våra kunder genom de senaste åren - och du kan också få dom med ett RFID-chip!

Tyvekarmband är en effektiv lösning - men vad är tyvek egentligen?


När festivalen eller eventet är över skall ett tyvekarmband klippas av, men det är nästan omöjligt att riva bort det. Varför det? Tyvek är ett registrerat varumärke hos den amerikanska koncernen DuPont. DuPont har länge arbetat med olika innovativa lösningar inom kemi och det är just kemi som står bakom Tyvek. Tyvek är ett icke-vävt material av syntetiska fibrer (polypropen) som under värme och tryck bildar materialet. Det upptäcktes 1955 i DuPonts laboratorium och man upptäckte att varje Tyvekfiber är ungefär 8 gånger starkare än vanligt människohår.

Tyvekband eller tyvekarmband brukar kallas för pappersarmband. Men det är fel!


Tyvek är inte papper. Papper skulle lösas upp av hudens svett, skulle lätt kunna rivas av eller bara helt enkelt gå sönder om man skulle råka klia sig på myggbettet på handleden. Alla som har varit på festival eller liknande har upplevt att få ett armband som har känts som papper, men som ett konstigt segt papper. Det är tyvek.

Vad använder man annars Tyvek till?


Tyvek har många fantastiska egenskaper. Man använder det bland annat till att isolera hus och tak med, det används som förpackningar och kuvert, när du köper en julgran är det ofta ett tyvekband som sitter runt stammen - och det används också i industriella dräkter och olika förpackningar.

Därför är Tyvek smart som festivalarmband


Ett rent armband i papper går lätt sönder. Ett armband i ren plast kan kännas fuktigt mot huden. Men Tyvek är både vattentätt och kan andas - så det gör ingenting om det regnar på festivalen, armbandet kommer hålla även om det skall användas i kanske en vecka och tål att armbandet utsätts för vatten när man tvättar händerna. Det kan bli slitet, men det faller inte av. Ett tyvekband känns inte obehagligt att ha på, känns inte fuktigt och blir inte upplöst av en regnskur. Det perfekta festivalalternativet. Du kan också designa ditt festivalarmband här

Är Tyvek miljövänligt?


Både ja och nej. Tyvek skall miljösorteras som plast och inte som papper. Plast är inte miljövänligt i sig självt. Å andra sidan kan plast återanvändas om det sorteras på rätta sättet. Om du uppmanar dina festivalbesökare att lägga sina använda festivalarmband i kanske en tunna på väg ut från festivalen och sorterar avfallet som plast har du gjort en bra insats för miljön och planeten. Våra mest miljövänliga produkter hittar du här

Vilka slags tryck kan man få på ett tyvekarmband?


Du kan nästan få vad du vill på ditt armband. Berätta vilken design du vill ha, vilka färger eller mönster som skulle passa, om du vill ha din logga på armbandet eller hur det skall se ut. Så fixar vi det - kontakta oss så hittar vi en lösning.

Tyvekarmband med RFID


Om du vill att ditt tyvekband skall kunna prata genom RFID kan vi utan problem fixa det. Vi kan göra RFID-lösningar med de flesta moderna systemen som CODE SLI, ICODE SLIX, ICODE SLI-S, Mifare Ultralight EV1, Mifare Ultralight, NTAG216, Mifare 1k S50, FM1108, Ntag203, Ntag213, Alien H3(9613), Alien H3(9629), EM4200, TK4100. Låt oss ge dig en offert på dina tyvekband - ju fler du beställer desto billigare blir det. Vi kan också hjälpa dig med NFC-armband. Läs om NFC-armband här

 

Fakta om våra

  • Från endast 10 st. tyvekarmband
  • Universell tyvekband i storlek, så att tyvekarmbandet kan justeras till både barn och vuxna
  • Levereras med fortlöpande numrering utan extra kostnad
  • Tyvekarmbandet finns i 20 olika standardfärger
  • Görs i 12, 19 och 24 mm bredd. Standard är 19 mm
  • Säkerhetssprint så att tyvekarmbandet inte kan bytas
  • Beställningar med tryck av egen design, minimum antal 100 st.


 
Kundrecension(er):
Connie, Landskrona

Snyggt enkelt och hållbart och så billigt att vi kör det som en kul grej på privata sommarfesten.

Visfestivalen, Lund

Varje sommar beställer Visfestivalen i Lund pappersarmband från Ikast Etiket. Armbanden är perfekta för sitt ändamål. De är enkla, snygga, lätta att använda, hållbara men även enkla att ta av när man kommer hem. De är mycket prisvärda. Helt perfekta, med andra ord!

Emil, Göteborg

Grymt nöjd! Beställde pappersarmband utan text i måndags och fick hem dom på onsdagen!

Emelie, Norrköping

Superbra armband och även jättesnabb leverans! Är kanon nöjd :D

Jonny, Burlövsbade..

Hej. Vi är mycket nöjda. Snabb leverans och bra produkter. Kommer garanterat att handla fler gånger och även rekomendera till andra företag/kommuner. / Jonny Olsson Anläggningschef

Läs alla kundrecension(er)

 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2345 omdömen

5/5 11