Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1716218511 
0

Tygband

  • Snabb leverans
  • Med eller utan tryck
  • Från bara 100 stycken
  • Med spänne av plast som kan återanvändas
Levererad till dig: 4-14 juni
Få ett pris

Ska du marknadsföra ditt företag eller organisation på ett häftigt och annorlunda sätt, är detta tygarmband (eller tygband som några kallar det) ett bra alternativ.

Du kan själv välja färgen och få din logo eller budskap tryckt på.

Vi skapade designen på bilden för Diabetesföreningen - se mera nedan.

Söker du efter ett armband i ett annat material? Vi har även festivalarmbånd, pappersarmband och silikonarmband.


 
SKICKA EN FÖRFRÅGAN - få en icke-bindande offert inom 1-2 timmar under öppettiderna.
 
 
Priser per st. med tryck:
100 st.11,95 kr
500 st.4,95 kr
1000 st.3,95 kr

Tygband till armen

När du skall marknadsföra ditt event eller arrangement och skall ha en häftig eller cool detalj till dina besökare är ett snyggt tygband en bra möjlighet. Ett tygband signalerar kvalitet och att du är seriös omkring ditt arrangement - och ett snyggt band lever länge!

Ett litet band om armen kan skapa gemenskap och engagement

Oanset hur ditt band skall användas kommer det att ge dem som bär det en känsla av gemenskap. Det kan vara på en skola, på en arbetsplats eller under en speciell period som kanske en insamling, ett event eller en gatufest där armbandet signalerar att "vi som bär det bidrar till att det här blir av eftersom vi har köpt ett stödarmband".Det kan också användas för att ge legimititet till en insamling, en politisk manifestation eller faktiskt till alla slags offentliga arrangement där du vill visa ett symbolvärde eller visa fram en gemensam åsikt. Det är en enkel visuell signal som tydligt visar vad man står för eller vill säga!

Tygband man kommer ihåg

Låt oss säga att du gör ett snyggt armband till ditt event eller arrangement. Om det är intressant nog, kommer dina besökare att ha det på ganska länge - det ger dig en förlängd exponering och kommer ge dig en större kontaktyta.

Billiga tygband

Vad kostar det att göra ett tygband? Mindre än vad du tror! Hos oss kan du designa och producera tygband från ungefär en tia per styck. Det är billigt!

Tygband i egen design

Skall ditt tygband till armen vara vitt, rött, blått eller med dina egna färger? Vi kan fixa alla designs och du kan självklart få din logga eller din egen text på bandet.

Band till armen - är det miljövänligt?

Våra tygband är gjorda av de mest miljövänliga material vi kan hitta just nu. Vi arbetar alltid med att förbättra vår miljöpolitik, och hur vi hittar våra material till det vi tillverkar genomgår alltid en ganska sträng kontroll. Du kan vara säker på att vi har gjort allt för ath hitta den bästa tillverkningsmetoden - också för våra tygarmband.

Spännet kan återanvändas

Själva spännet är av kraftig plast och är enkelt att öppna och stänga. Om du vill, kan du be dina gäster, medarbetare eller kunder att lämna in sina armband när eventet eller ditt arrangemang är över. Armbandet kan nämligen tas av igen och så kan du välja att återanvända dom till nästa gång - eller källsortera som plast om du vill slänga bort dom.

Hållbara tygband

Ett tygband av bra kvalitet kan tvättas om och om igen och håller länge. Det är bra både för din marknadsföringsbudget och för miljön. 

Fakta om våra tygband

  • Från endast 100 st. tygband
  • 200 mm för vuxna, 180mm för kvinnor och barn och 160mm för små barn
  • Beställ med tryck eller helt blanka band
  • Tygbandet finns i 20 olika standardfärger
  • Görs i 10, 12 och 15 mm bredd. Standard är 10 mm


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2332 omdömen

5/5 1