facebook
Du är här: >

Armband

Entreband, kontrollarmband, festivalarmband m.m.

Vi har ett brett utbud av kontrollarmband, återanvändbara merchandisearmband och festivalarmband. Vi har alltid pappers-, plast- och silikonarmband i de vanligaste färgerna på lager.

Vi kan göra alla typer av armband från grunden, så att det blir precis som du önskar.

Se de följande valen

Säker inträdeskontroll

Vi är experter inom säker inträdeskontroll, och vi säljer alltid de bästa entréarmbanden till mycket konkurrenskraftiga priser. Snabb leverans på mycket konkurrenskraftiga villkor, och ett brett, utmärkt sortiment av entréband av hög kvalitet, har gjort oss till den främste leverantören för stora och små arrangemang.
 
Användning
 
Armband är ett smart sätt att identifiera och särskilja många människor med olika ”etiketter”. Armband används ofta vid konferenser, konserter, mässor, ”all inclusive”-arrangemang, fri bar- och kökontroll. Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar dig, oavsett om du är en privatperson eller företag.
 
Alternativ
Vi har ett brett sortiment och är först med nya lösningar, oavsett om det gäller vävda namnband, plastarmband, ID-armband m.m. Vi samarbetar med ledande leverantörer av RFID-armband till bl.a. Lalandia. När du jämför pris och kvalitet, så är vi bäst på marknaden. Våra leveranstider är också de i särklass snabbaste och när det behövs kan vi pressa igenom saker mycket snabbt.


 
5/5 - baserade på 13 recensioner
Trendiga armband med text!