Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719150830 
0

Egen etikett på dina flaskor, burkar och inläggningar

  • Pricken över i:et
  • Gör din flaska personlig
  • Trevlig presentidé
  • Beställ från bara några stycken
Levererad till dig: 26 juni-1 juli
Leveranspris: Fri frakt över 249 kr, annars 45 kr

Personliga etiketter till dina kulinariska äventyr

Ge dina hemmagjorda drycker en personlig touch med egna etiketter! Att göra sin egen saft, öl, snaps eller vin är inte bara kul - du gör också något unikt och personligt. För att ge dina hemmagjorda drycker (eller grönsaksinläggningar, burkar med inlagd sill eller kanske småkakor) en snygg finish och en personlig touch kan du enkelt sätta dina egna etiketter på de olika glasflaskorna eller glasburkarna. De ettiketter du kan få här har en fin matt kvalitet som tål fukt och vatten, vilket gör att du kan förvara dina kreationer i kylskåpet eller jordkällaren utan problem.

Här kan du skapa unika etiketter genom att ladda upp dina egna bilder och placera dem på flaskorna. På så sätt kan du skapa minnesvärda och personliga presenter som imponerar på dina gäster eller familjen. En personlig liten extra touch gör alltid skillnad och en specialgjord flaska snaps med farbror Nils namn på kommer han spara länge!

Använd våra färdiga mallar eller att designa dina etiketter helt från början. Om du har en specifik design i tankarna kan du enkelt ladda upp en fil. För inspiration: utforska vårt sortiment av etiketter.

Vi erbjuder också

Klistermärken fritt designade med din egen design
Designa själv och se priser
Antal och typ:
Välj antal:
st


Typ: (Observera: Din design nollställs när du ändrar typ)

Storlek:
mm mm

Kom ihåg att trycka på "Välj"

Bakgrund:

Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din text:
Välj typ:
Välj storlek:
Välj antal:
Välj textfärg:
Välj figur:
Välj bakgrund:


 
Din etikett
Pris (inkl. moms) kr.


Våra etiketter för flaskor och burkar är tillverkade av högkvalitativt matt material, vilket gör att de kan användas länge utan att trycket bleknar eller slits bort. Dessa etiketter är vattentåliga, men de kan inte tvättas i diskmaskinen. Om du behöver etiketter som tål diskmaskinstvätt, rekommenderar vi våra vinylklistermärken. vinylklistermärken.

Att ha etiketter på flaskorna underlättar avsevärt när det gäller att skilja mellan olika sorters snaps, öl eller vin. Om du vill ha en lista över ingredienserna i din hemmagjorda dryck kan du skapa två separata etiketter och placera dem på baksidan av flaskan. Det samma gäller förstås för andra saker: var det vitlök i inläggningen eller inte?

Etiketter för din hemmagjorda saft


När du gör din egen saft av hallon, svarta vinbär eller kanske jordgubbar, ligger det mycket arbete bakom alla de till sist fina egna flaskorna med solmogen saft. Du måste plocka, rensa, skölja, koka upp och kyla ned - och sist men inte minst, hälla saften i noggrant rengjorda flaskor. Varför inte ge ditt verk en fin touch med en etikett? En etikett kan berätta vad som finns i flaskan, vilken månad eller år drycken är tillverkad, och kanske till och med ha en vacker bild eller din personliga logotyp på flaskan. Hur som helst är det en trevlig idé att ha en personlig egen etikett - speciellt om flaskan ska ges bort som en present.

Öletiketter - gör din egen etikett till ölflaskan här


Brygger du ditt eget öl eller cider? Snygga etiketter är ett måste! Har ditt öl namnet "Eriks Ale 2023" eller "Kristinas Sommaröl från Utö"? Oavsett vad, är det smart att märka dina flaskor så att du vet vad som finns i dem. Det är viktigt både för din egen skull och om du vill göra en ölprovning eller ge bort en flaska eller två. Det är enkelt att tillverka dina egna öletiketter, och hos oss kan du beställa allt från 5 till 100 etiketter på en gång. Använd vår mall för öletiketter eller bestäm själv hur du vill att etiketten ska se ut. En öl med en personlig etikett höjer hela upplevelsen!

Skapa din egen mall för etiketten enkelt


Så här går det till att tillverka din egen flasketikett för öl, saft, cider eller snaps:

Skriv din text och bestäm storlek och antal etiketter.
Välj typsnitt, textfärg och eventuell bakgrundsfärg.
Skall den vara rund eller oval?
Vill du ha en figur, en bild eller din egen logga? Använd en av våra eller ladda upp din egen.
Beställ. Nu fixar vi resten.
 

Fakta om våra egen etikett flaska

  • Använd våra färdiga förslag eller använd din egen kreativitet
  • Perfekt till den personliga presenten
  • Dessa etiketter är mest till hobby men kan också användas professionellt
  • Om du väljer en genomskinlig bakgrund kan du endast trycka text på
  • Om du vill ha en bild, välj en bakgrund med färg
  • Kan ofta återanvändas


 
5/5 - Läs kundrecension(er)
Kundrecension(er):
 
Lämna gärna en kommentar här


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2345 omdömen

5/5 1