facebook

Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas
Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas
Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas
Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas

Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas

  • Klistras fast på kläder och grejor
  • Tål både disk- och tvättmaskin
  • Utan kemikalier, Godkänd för närkontakt med hud
Leveranstid:: 3 - 7 vardagar
Leveranspris: Fri frakt över 450 kr.

Med tygklistermärken är det lätt att märka kläder och saker

Tygklistermärken är en enkel och praktisk lösning till uppmärkning av till exempel kläder, jackor, skor, leksaker, matlådor och andra tillhörigheter. De måste sättas i tvättanvisningen i kläder.

Tygklistermärken kan användas till nästan allting och klarar av både tvätt- och diskmaskin. Tygklistermärken är inte av tyg utan påminner om klistermärken och skall varken sys eller strykas fast - mycket lätta att använda.

Det är en mycket bra idé att sätta en figur på ditt märke, speciellt till de mindre barnen, så att barnet själv kan känna igen sina grejor.

Testad och uppfyller leksaksäkerhetsstandard EN 71-3. Utan kemikalier, Godkänd för närkontakt med hud.
MALL DESIGN
Antal och typ:
Välj antal:
st


Typ: (Observera: Din design nollställs när du ändrar typ)

Storlek:
mm mm

Kom ihåg att trycka på "Välj"

Bakgrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Pris (inklusive moms) kr Pris kr.
(inkl. moms)


Fakta
  • 13 x 30 mm. med rundade hörn.
  • Testad och uppfyller leksaksäkerhetsstandard EN 71-3.
  • Har testats och fyllde kriterierna för BS EN ISO 6330 testprogrammet för över 30 tvättar i 40 grader
  • Observera att tygklistermärken inte är laminerade, då dom blir för hårda. Av denna anledningen kan trycket slitas av med tiden om man väljer at sätta dom i skor eller stövlar. Til det rekommanderar vi, at använda våra klistermarken med logo, som är laminerade. Se här: http://www.ikastetikett.se/sjalvhaftande_adressmarken


Så att du får en positiv upplevelse med din tygklistermärken, bör du alltid sätta dina märken i tvättanvisningen i kläderna. Detta resulterar i att de håller mycket bättre i tvätten.

Du bör inte koktvätta kläderna. Om du koktvättar reduceras klistermärkets levtid avsevärt. Om du har behov av att koktvätta dina kläder rekommenderar vi våra strykmärken strykmärken.

Om du av någon anledning inte längre vill att strykmärket sitter i dina kläder, kan du ta lätt ta bort det.

 
5/5 1