facebook

Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas
Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas
Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas
Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas

Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas

  • Klistras fast
  • Behöver inte sys / strykas
  • Lätt att ta bort igen
Leveranstid:: 3 - 10 vardagar
Leveranspris: 29,95 kr
Pris: Från kr. 74,00

Med tygklistermärken är det lätt att märka kläder och saker

Använd tygklistermärken både till kläder och textilier, men också som ett adress klistermärke på dina andra tillhörigheter.

Tygklistermärken kan användas till nästan allting och klarar både att tvättas i tvättmaskin samt att diskas i diskmaskin. Tygklistermärken påminner om klistermärken och skall varken sys eller strykas fast - mycket lätta att använda.

Fri från PVC.
MALLD ESIGN
DIN EGEN STORLEK
Antal och typ:
Välj antal:
st


Typ: (Observera: Din design nollställs när du ändrar typ)

Storlek:
mm mm

Kom ihåg att trycka på "Välj"

Bakgrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Pris (inklusive moms) kr


Fakta om tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas

  • 13 x 30 mm. med rundade hörn.
  • 2 rader med text
  • Har testats och fyllde kriterierna för BS EN ISO 6330 testprogrammet för över 30 tvättar i 40 grader
  • Tygklistermärken är inte laminerade, då dom blir för hårda. På grund av detta kan trycke slitas av med tiden om man väljer at sätta dom i sko eller stövlar. Til det rekommanderar vi, at använda våra klistermarken med logo, som är laminerade. Se här: http://www.ikastetikett.se/sjalvhaftande_adressmarken

Tygklistermärken kan fästas på tvättanvisningen till dina textilier, eftersom de tål tvätt.

Tygklistermärken har blivit testade av ett oberoende laboratorium och fyllde kriterierna för BS EN ISO6330 testprogrammet för över 30 tvättar i 40 grader.

Koktvätt minskar dock livstiden på Tygklistermärken väsentligt. Ska plagget koktvättas så rekommenderar vi våra strykmärken.

 
5/5 1