facebook

Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas
Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas
Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas

Tygklistermärken - behöver inte sys eller strykas

  • Klistras fast
  • Lätt att ta bort igen
  • Utan kemikalier, godkänd för nära kontakt med huden
Leveranstid:: 3 - 7 vardagar
Leveranspris: Fri frakt över 450 kr.

Med tygklistermärken är det lätt att märka kläder och saker

Använd tygklistermärken både till kläder och textilier, men också som ett adress klistermärke på dina andra tillhörigheter.

Tygklistermärken kan användas till nästan allting och klarar både att tvättas i tvättmaskin samt att diskas i diskmaskin. Tygklistermärken påminner om klistermärken och skall varken sys eller strykas fast - mycket lätta att använda.

Testad och uppfyller leksaksäkerhetsstandard EN 71-3..
MALL DESIGN
DIN EGEN STORLEK
Antal och typ:
Välj antal:
st


Typ: (Observera: Din design nollställs när du ändrar typ)

Storlek:
mm mm

Kom ihåg att trycka på "Välj"

Bakgrund:
ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Pris (inklusive moms) kr


Fakta
  • 13 x 30 mm med rundade hörn.
  • Testet og overholder legetøjssikkerhedsstandard EN 71-3.
  • Har testats och fyllde kriterierna för BS EN ISO 6330 testprogrammet för över 30 tvättar i 40 grader
  • Tygklistermärken är inte laminerade, då dom blir för hårda. På grund av detta kan trycke slitas av med tiden om man väljer at sätta dom i sko eller stövlar. Til det rekommanderar vi, at använda våra klistermarken med logo, som är laminerade. Se här: http://www.ikastetikett.se/sjalvhaftande_adressmarken


Tygklistermärken kan fästas på tvättanvisningen till dina textilier, eftersom de tål tvätt.

Tygklistermärken har blivit testade av ett oberoende laboratorium och fyllde kriterierna för BS EN ISO6330 testprogrammet för över 30 tvättar i 40 grader.

Koktvätt minskar dock livstiden på Tygklistermärken väsentligt. Ska plagget koktvättas så rekommenderar vi våra strykmärken.

 
5/5 1