Sök här...
Ikast Etiket - Labelyourself
login&t=1719148988 
0

Tygetiketter till alla ändamål!


På den här sidan kan du själv designa snygga tygetiketter, den funktionen ligger lite längre ner på sidan. Men här får du också lite inspiration och länkar till olika slags tygetiketter (eller tyglabels som en del kallar dom).

En personlig tygetikett - vävda personliga namnband


När du har införskaffat en ny tröja till dig själv eller ditt barn från butiker som H&M eller Zara, har du säkert märkt de oftast tråkiga lapparna i nacken eller längst ned på sidan. Men vad sägs om att byta ut dem mot personliga namnband eller etiketter? Med kanske ditt barns namn och ett telefonnummer om tröjan skulle gå förlorad - en trygghet om den tappas bort någonstans, kanske i omklädningsrummet eller hos en vän. Utöver att spara pengar genom att minska nyinköpen kan du lägga din personliga touch på dina kläder. Om du har flera barn med liknande kläder kan detta vara ett smart sätt att organisera garderoberna och veta vilka plagg som tillhör vilket barn! Här hittar du personliga tygetiketter.

Vävda märken - Made-By-Lappar


Är du på väg att bli modevärldens nästa stora namn? Om du designar eller skapar kläder, skor eller andra textilier, kanske till och med dukar eller handdukar, för dig själv eller dina kunder, är det viktigt att märka dina kreationer med ditt eget varumärke eller namn. Dessa made-by-lappar kan göras som vävda märken eller klistermärken och kan anpassas till barnkläder eller små bebisplagg. Allt om Made-By-lappar.

Ekologiska tygetiketter och etiketter i bomull


För de som tillverkar kläder, skor, förkläden eller andra produkter i ekologisk bomull är det viktigt att också ha märken som speglar hållbarheten. Våra ekologiska tygmärken och etiketter är GOTS-certifierade (Global Organic Textile Standard) och kan skräddarsys med ditt namn, varumärke eller logotyp. Även om ekologiska märken kan vara något dyrare är skillnaden per enhet inte särskilt stor när du beställer större kvantiteter.

Egna broderade tygmärken och badges - unika och personliga etiketter


Ett snyggt broderat märke kan fungera som en enhetlig symbol på ärmen eller bröstet för en klubb eller förening. Tänk dig tröjor med märken för bowlinglaget, badges på handbollagets matchväskor eller olika symboler för när barnen i simskolan når nya mål. Våra broderade tygmärken och badges kan anpassas med eller utan broderad kant, i olika former och färger enligt dina önskemål.

Storlekslappar för proffsigare kollektioner


Våra storlekslappar passar perfekt för dem som tillverkar kläder i mindre eller större kollektioner. De ger en proffsigare touch till dina kreationer och kan anpassas efter behov, från extra small till XXL eller de storlekar du föredrar. Välj mellan svarta lappar med vit text eller vita lappar med svart text. Du kan till och med ge lapparna nummer istället för bokstäver, vilket kan underlätta i en familj med flera barn.

Stryklappar för kreativa lösningar


Ett nött knä på jeansen kan få nytt liv med ett snyggt tygmärke. Våra stryklappar är enkla att sätta på- de stryks bara på med ett varmt strykjärn utan ånga. Med en mängd motiv att välja mellan kan du anpassa plagget efter barnets önskemål, kanske med deras favoritkaraktär eller bokstav.
Stryka-på-lappar - läs mer här.

Tvättanvisningar för kläder du har gjort själv


När du skapar dina egna kläder kan det vara praktiskt att inkludera tvättanvisningar. Våra etiketter i nylon eller mjuk siden kan skräddarsys med text och symboler för tvätt och skötsel. På så sätt kan du se till att dina plagg håller sig fräscha och fina över tid.

Lyxig märkning i metall, läder eller gummi


Även enkla kläder kan få en lyxig touch med läderetiketter, metalletiketter eller gummietiketter. Läderetiketterna kan tillverkas i både äkta och konstläder, medan metalletiketterna kan anpassas till olika metaller och former. Gummietiketterna är tillverkade i mjukt silikon och kan enkelt fästas på olika plagg.

Stora strykmärken för arbetskläder och event


Oavsett om det handlar om arbetskläder, bandtröjor eller evenemangströjor, kan våra stora strykmärken göra dem unika. Anpassa storlek och form enligt dina önskemål. Märkena tål tvätt och är enkla att applicera med strykjärn.

Det är enkelt att skapa och beställa dina egna tygmärken och tygetiketter med Ikast Etikett:

Designa och beställ online på några minuter.
Behöver du hjälp? Vi finns tillgängliga via chatt eller telefon.
För större beställningar erbjuder vi skräddarsydda offertar.
Välj utseende, antal och material.
Slutför din beställning och betalning online - vi levererar inom 3-7 arbetsdagar.

 
 
 
Bredd i mm
Höjd i mm
Antal

 


Trustpilot
TrustScore 4.8 | 2345 omdömen

5/5 1