facebook

Strykmärken med din egen text
Strykmärken med din egen text
Strykmärken med din egen text
Strykmärken med din egen text
Strykmärken med din egen text

Strykmärken med din egen text

 • På ALLA typer av kläder
 • Tar 10 sekunder att fästa
 • Marknadens bästa
Leveranstid:: 3 - 7 vardagar
Leveranspris: Fri frakt över 390 kr.

Märk dina kläder snabbt och enkelt!

Ska det vara enkelt, billigt och hållbart, så är våra strykmärken den optimala lösningen, eftersom de går snabbt och lätt att stryka på.

När du använder strykmärken med en personlig text så hjälper du barn, föräldrar och lärare i deras hektiska vardag, eftersom de då lätt kan se vem kläderna tillhör.

Om du sätter en figur på strykmärket kan barnen själva hjälpa till att hitta sina kläder, eftersom barn kan känna igen figurer redan i en tidig ålder.

Stryka på lappar till att fixa hålet i byxan eller bara som dekoration hittar du här
MALL DESIGN
DIN EGEN STORLEK
AVANCERAD
KONTURSKURET
Antal och typ:
Välj antal:
st


Typ: (Observera: Din design nollställs när du ändrar typ)

Storlek:
mm mm Notera! Mätningarna är i mm.

Kom ihåg att trycka på "Välj"

Bakgrund:

ClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipartClipart Swirl Swirl 2 Swirl 3 Heart Blur Converse Crown Men hits Women Retro One Retro Two Retro Three Heart Circle Swirl Swirl 2 Swirl 3
Skriv din text:
Välj typ:
Storlek max. 100x100mm:
x mm

Typ:

Välj antal:

Välj antal:

Storlek: 30 x 10 mm
Välj teckenfärg:
Pris (inklusive moms) kr Pris kr.
(inkl. moms)

Om du vill ha vävda namnband, kan du bekanta dig med våra namnband här

Märk de ägodelar du inte vill tappa bort.

Strykmärken är väldigt billiga och pengarna tjänar man snabbt igen, när man får tillbaka kläder som annars skulle ha försvunnit.

Det lönar sig att även sätta telefonnumret på märket, så att kläderna eller sakerna lätt hittar tillbaka till sina hem.

© 2019 Disney
© 2019 Disney/Pixar

 

Fakta
 • Testad och uppfyller leksaksäkerhetsstandard EN 71-3.
 • Påstryks lätt och håller för 90° tvätt och torktumling
 • Alla våra strykmärken har måtten 30 x 10 mm
 • Om du lägger till en figur, blir texten mindre
 • Ju flera tecken, desto mindre text. Vi gör alltid texten så stor som möjligt, baserat på vad som valts
 • All text centreras. Max 2 x 25 tecken.
 • Strykmärken är lämpliga för att märka alla typer av klädesplagg, t.ex. jackor, mössor, handskar, tröjor, byxor, gummistövlar m.m.
 • Användarvänlig mjuk kvalitet som inte irriterar huden
 • Fri från ftalater och PVC
 • Bruksanvisningar följer med
 • Våra strykmärken färgar inte av sig
 • Om barnkläderna skall ges vidare eller säljas, kan man ta bort strykmärket med strykjärn eller ånga. Det är inte lätt att ånga bort strykmärken, då de är väldigt hållbara. De skall tas bort medan de är varma.


 
5/5 - baserade på 12 recensioner
Kundrecension(er):
Vivi-Anne, Västerhanin..

Hittade Ikastetiket på syfestivalen i februari 2016 på Älvsjömässan och beställde strykmärken med namn och foto på deras hemsida. Jag fick dem levererade inom några dagar och de var mycket finare än jag hade kunnat förvänta mig. Istället för att sy fast vävda namnetiketter på barnkläder, kan jag stryka fast dem. Jättelätt och så roligt med namn och foto på kläder för småbarn som ännu inte lärt sig läsa sitt namn. Jag vill rekommendera strykmärkena till alla som behöver eller vill märka barnkläder på ett enkelt och roligt sätt.

Marina, Gällivare

Tack vare den tunna plasten så sitter dom bättre vid tvätt, etiketten "smälter" fast....Så m.a.o föredrar plast före tyg i detta fall!

Ylva, Göteborg

Fungerade alldeles utmärkt till det jag tänkt. Och tack vare den tydliga instruktionen som medföljde leveransen var det inga problem att fästa etiketten trots att underlaget egentligen inte tålde strykning! För övrigt kom leveransen snabbt.

Annette, Hellsing

Alltid alltid nöjd!

Annika, Boden

Hej! Fantastisk snabb leverans. Jag tänkte när dom kom som en plastremsa plast - Vad är detta? Men när jag väl provat stryka på så är jag mycket nöjd över resultatet. Köper gärna här igen :)


 
Lämna gärna en kommentar här

5/5 12