facebook
Du är här: >

Informationssäkerhet

- Vi respekterar ditt privatliv och ger inte information vidare till andra parter.

- Ikastetikett.se har en klar informationssäkerhetslinje.

Ikastetikett.se är mycket uppmärksam på att förhindra varje informationsmissbruk. Vi vill samtidigt ge den bästa möjliga servicen till våra kunder.

1 Ikastetikett.se ger ingen information vidare till tredje part.
2 Ikastetikett.se skickar ingen information från en tredje part till våra kunder.
3 Du kan närsomhelst be om att bli avlägsnad från eventuella e-postlistor eller helt från databaserna som hör till ikastetikett.se. Du behöver endast sända en e-post eller kontakta oss på annat sätt. Personuppgifter lagras tills vi får besked om att dessa skall avlägsnas.
4 Du kan närsomhelst få uppgifter om hurudan information ikastetikett.se har om dig, och du kan göra invändningar. Se personuppgiftslagen.

Om du har frågor eller kommentarer angående ikastetikett.se informationspolitik, så är du mycket välkommen att skicka e-post till oss.

Vi respekterar våra kunders och våra besökares rätt till privatliv. Vi ser det som en seriös sak, och har uppgjort många riktlinjer, som försäkrar att våra kunders privatliv inte kränks. Nedan kan du läsa, vad vi gjort för att leva upp till våra egna krav.

Hur samlar ikastetikett.se information?
Ikastetikett.se samlar och lagrar din personliga information, när du köper hos oss, eller när du registrerar dig för vårt nyhetsbrev. Ditt namn, adress och din e-post adress registreras. Vi sparar dessa upplysningar för att kunna skicka din beställning så snabbt som möjligt.

På ikastetikett.se webbsida kan vår statistik samla in information om vilka områden som besöks. Denna information samlas inte in för enskilt bruk. Vi ger inte heller vidare information till tredje part. Vi använder däremot alla användares navigation, för att förstå hur våra användare, som en samlad grupp, använder ikastetikett.se. Utgående från detta försöker vi förbättra vår webbsida. Vi kan inte få reda på från vilken sida du kommer eller vart du surfar vidare på nätet.

Vi samlar information om vilka produkter våra användare, som grupp, gillar mest. Denna information används för att förbättra webbsidan. Vi kan använda information om dina köp för att sända dig fina erbjudanden, såvida du inte har registrerat dig för denna tjänst. Vi kommer inte att sälja eller på annat sätt ge vidare information om dina köp till en tredje part.

Delar ikastetikett.se sin information med andra?
Den information som du delar med oss på ikastetikett.se är både personlig och konfidentiell. Vi hyr inte ut eller säljer ditt namn, din e-post, din adress, kreditkortsinformation eller någon form av information om dig till andra. Undantag är information som enligt lagen skall ges vidare.

Hur skyddar ikastetikett.se min information?
Vi har gjort olika åtgärder för att trygga din information. Dina personliga uppgifter finns på säkra nätverk, och kan bara läsas av få medarbetare med speciella rättigheter. Ikastetikett.se är ansvarig för insamling och hantering av data.

Hur använder ikastetikett.se min e-postadress?
Din e-postadress används för att kunna identifiera dig i systemet. Vi använder också adressen för att skriva till dig angående ditt köp eller de tävlingar du deltagit i. Du har också möjlighet att motta vårt max. månatliga nyhetsbrev. Ifall du vill prenumerera eller avsluta en prenumeration, skickar du bara en e-post till info@ikastetikett.se  Du kan också avsluta en prenumeration genom att svara på vilken som helst e-post från ikastetikett.se, med AVSLUTA NYHETSBREV som e-postens ämne.

Ditt godkännande
När du använder webbsidan Ikastetikett.se, tillåter du oss att samla information, enligt anvisningar på denna sida. Ifall vi ändrar vår informationspolitik, kommer det att meddelas på denna sida. 

Hör av dig och berätta vad du tycker
Om du har frågor eller kommentarer, skriva gärna till oss på info@ikastetikett.se